Strategische communicatie

Strategische communicatie is het bepalen van de juiste kapstok en tone of voice voor jouw communicatie. Alles wat je zegt of doet heeft een bepaald doel.

We gaan in onze workshops ‘Naar het hart van je merk’ samen op zoek naar de essentie van het bestaan van jouw organisatie. Dat is de basis voor een goede strategische communicatie. We vertalen dit uiteindelijk ook weer naar concrete actiepunten voor al je marketing en communicatie.

Van vormgeving, kleurgebruik, lettertypen en teksten. Alle onderdelen zijn in overeenstemming met het strategische communicatieplan. Dit plan geeft je houvast en richting bij alle communicatievraagstukken die zich in jouw organisatie voordoen.

Tijd voor een strategisch overleg? Schakel onze senior communicatiespecialist in via [email protected].

Hoe bepaal je de stem van jouw merk?

Hoe bepaal je de stem van jouw merk?

Of je nu een merk van de grond af aan gaat opbouwen, of dat je een flinke vernieuwing gaat doorvoeren, je moet gaan ontdekken wat de meest...

Burnio marketing en communicatie

Burnio marketing en communicatie

Burnio opvallend online heet vanaf nu BURNIO marketing & communicatie Wat is het verschil? Burnio startte in 2013 als online...

Waarom Burnio? Kies voor kwaliteit en snelheid!

Inhaakkalender aanvragen

Vul onderstaand formulier in om een PDF of papieren versie van de gratis inhaakkalender aan te vragen. 

Wil je hulp bij succes op social media? Plan dan een afspraak in met 1 van onze specialisten.

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en geef in het tekstvak aan om welk product het gaat, inclusief de gewenste aantallen en datum van levering in Nederland.
Het is op verzoek zeker mogelijk om het ontwerp door ons uit te laten voeren.