Advertenties in kranten, magazines en op social media

Voor Zorgcentrum Anker verzorgen we regelmatig de communicatie rondom vacatures door de opmaak van advertenties. Van social media posts, social media promoties en advertentieplaatsingen in papieren edities van kranten. En tevens het plaatsen op de site onder vacatures en doorplaatsing op online vacaturebanken.

Advertentie ontwerpen

Of het nu gaat om de aankondiging van een sale, opening of het werven van nieuw personeel. We verzorgen de opmaak van jouw advertentie met een meetbare QR code. We zorgen voor de doorvertaling van jouw concept naar verschillende formaten advertenties. Ook een eenduidige uitstraling van dezelfde campagne op social media verzorgen we.

Media inkoop

We kopen centraal -en dus voordeliger- advertentieruimte in bij diverse media, zoals Nederlands Dagblad, Reformatorisch Dagblad, Terdege, GezinsGids, GemeenteNieuws, Rijnpost, Barneveldse Krant, Ede Stad. Ook de inkoop van advertentieruimte in lokale magazines, clubblaadjes en regionale weekbladen kunnen we verzorgen.

Daarnaast zorgen er op social media voor dat de juiste doelgroep jouw boodschap te zien krijgt.

Stappenplan adverteren

We helpen je graag bij het effectief inzetten van het beschikbare budget. We bepalen in overleg de juiste boodschap en de doelgroep. Vervolgens gaan we aan de slag met de vormgeving van jouw boodschap in jouw huisstijl of in een speciale campagne vormgeving. We zorgen ervoor dat de afzender herkenbaar is. We verzorgen de teksten, fotografie en eventueel ook een video die past bij je doelgroep. Nadat alle benodigde middelen zijn vormgegeven zorgen we voor publicatie op je eigen site en social media kanalen. Papieren advertenties en eventueel ook persberichten leveren we via de juiste kanalen aan voor plaatsing. En daar stopt het voor ons niet. We meten de resultaten en koppelen die na afloop van de campagneperiode aan je terug.

Ook effectief adverteren? Mail naar [email protected].

Opdrachtgever

Zorgcentrum Anker Kesteren - Opheusden

Website

https://www.ankerzorg.nl

Datum

januari 2022
t

WAT?

Advies, vormgeving, plaatsing, inkoop mediaruimte, statistieken, drukklaar aanleveren.

Verzorgen van alle communicatie rondom werving & selectie in de zorg.

Een vraag of opdracht voor Burnio?

Inhaakkalender aanvragen

Vul onderstaand formulier in om een PDF of papieren versie van de gratis inhaakkalender aan te vragen. 

Wil je hulp bij succes op social media? Plan dan een afspraak in met 1 van onze specialisten.

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en geef in het tekstvak aan om welk product het gaat, inclusief de gewenste aantallen en datum van levering in Nederland.
Het is op verzoek zeker mogelijk om het ontwerp door ons uit te laten voeren.