Voor Zorgcentrum Anker in Kesteren en Opheusden hebben we een standaard format ontwikkeld voor informatiebrochures en invulboekjes. Regelmatig verwerken we deze brochures tot drukklare bestanden. De gedrukte A4 en A5 boekjes zijn te verkrijgen bij de receptie. Ze staan daar in een -ook door ons geleverde- brochurestandaard.

Tevens verzorgen we de plaatsing van de brochures op de website.

Brochures vormgeven en drukken

Het hele proces om tot een goede brochure te komen verzorgen we graag voor onze opdrachtgevers. Samen bepalen we het doel en de doelgroep voor de brochure. Passend bij dat doel schrijven of redigeren we teksten en laten we een fotograaf uit ons netwerk de juiste foto’s maken voor de brochures. Samen bepalen we het juiste formaat van je brochure: A3, A4, A5, A6; staand of liggend.

Nadat we de brochure in concept hebben opgemaakt, komt er een correctieronde. Je krijgt een PDF conceptbrochure en (indien gewenst) een online doorbladerbare versie. De correcties worden verwerkt. Nadat de conceptbrochure helemaal akkoord is, zorgen we voor het drukken. We bieden een scherpe prijs voor het drukwerk en adviseren de juiste papiersoort: beschrijfbaar houtvrij offset papier (HVO) of een glanzende MC papiersoort. De omslag kan in een ander papiersoort of met een glanzende of matte lak worden afgewerkt. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag het onze drukwerkspecialisten via [email protected] of kijk op onze pagina folders >

Opdrachtgever

Zorgcentrum Anker Kesteren

Website

https://ankerzorg.nl/contact/brochures/

Datum

januari 2022
t

WAT?

Vormgeving, drukwerk, brochures opmaken, visitekaartjes, informatiebrochures online doorbladerbaar maken.

Naast het vormgeven en drukken van de brochures, zorgen we ook voor de bijbehorende materialen voor de adviseurs ouderenzorg.

Zorgcentrum Anker informatiebrochures

Brochures Anker

Waarom Burnio? Kies voor kwaliteit en snelheid!

Een vraag of opdracht voor Burnio?

Inhaakkalender aanvragen

Vul onderstaand formulier in om een PDF of papieren versie van de gratis inhaakkalender aan te vragen. 

Wil je hulp bij succes op social media? Plan dan een afspraak in met 1 van onze specialisten.

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en geef in het tekstvak aan om welk product het gaat, inclusief de gewenste aantallen en datum van levering in Nederland.
Het is op verzoek zeker mogelijk om het ontwerp door ons uit te laten voeren.