Burnio is 7 jaar!

24 september 2020

Burnio marketing & communicatie • Burnid coaching & training

We zijn 25 september alweer 7 jaar actief als Burnio.

De tijd vliegt voorbij. In de afgelopen jaren hebben we vol passie al veel opdrachtgevers mogen laten opvallen bij hun doelgroep. Prikkelende communicatie met mooie beelden, duidelijke teksten en unieke totaalconcepten.

Dankbaar voor alle vertrouwen van onze opdrachtgevers en de partners in ons netwerk. Samen hopen we nog veel mooie projecten uit te voeren.

Marketing, communicatie en coaching

Dit jaar is alle opzichten een bijzonder jaar voor Burnio geweest. Mooie nieuwe opdrachten, maar ook middenin een pandemie ondernemen. Dat vraagt om veerkracht en innovatie. Veel overleggen blijken ook prima via Teams of Zoom op afstand te kunnen. En tegelijk missen we ook wel het live contact. Desondanks hebben we mooie projecten uitgevoerd. En vanaf dit jaar is Burnio niet langer een eenmanszaak in marketing en communicatie, maar samen met Burnid vormen we een vennootschap onder firma.

Burnid is specialist in persoonlijke identiteit en teamdynamiek. Persoonlijke coaching, loopbaanbegeleiding, stress- en burnoutcoaching. Gericht op personen, maar die personen maken altijd deel uit van een groter team en een organisatie. En daar zit dan de overlap tussen marketing en coaching. Als een organisatie ontwikkelt, dan is er ook een ontwikkeling van de mensen nodig en vice versa.

We staan graag naast onze opdrachtgevers. Klaar voor praktische uitvoering van vormgeving, maar ook als sparringpartner voor creatieve brainstorms en strategische communicatie.

Samen komen we verder

We hebben ook meer dan ooit de meerwaarde ervaren van een sterk netwerk. Door het plotselinge overlijden van mijn vader begin dit jaar, was het fijn om werk tijdelijk over te kunnen dragen aan andere specialisten in ons netwerk. Het gaf ons ruimte om te rouwen, maar ook om weer te herpakken en met de juiste focus door te gaan. Dankbaar voor de goede relaties en het begrip wat er was in een moeilijke periode. En dat is ook precies wie wij willen zijn voor onze opdrachtgevers: een betrouwbare partner die kwaliteit levert tegen een scherpe prijs en adequaat reageert op vragen. Voor bestaande opdrachtgevers zijn we over het algemeen in staat om binnen 4 uur te reageren op vragen per mail of app. Meestal zelfs binnen 30-60 minuten. En dat unieke van Burnio kunnen we alleen waarmaken door selectief nieuwe opdrachten aan te nemen. We bouwen samen aan langdurige relaties om verder te komen. Eigenlijk meer een club/familie dan u vraagt, wij draaien.

Ook lid worden van deze unieke familie? Plan een kennismaking via [email protected]!

Inhaakkalender aanvragen

Vul onderstaand formulier in om een PDF of papieren versie van de gratis inhaakkalender aan te vragen. 

Wil je hulp bij succes op social media? Plan dan een afspraak in met 1 van onze specialisten.

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en geef in het tekstvak aan om welk product het gaat, inclusief de gewenste aantallen en datum van levering in Nederland.
Het is op verzoek zeker mogelijk om het ontwerp door ons uit te laten voeren.