Burnio is 8 jaar onderweg

24 september 2021

Wij hebben een feestje te vieren. Het is 25 september 2021 alweer 8 jaar geleden dat we van start gingen.

Ondernemen als wedstrijd?!

Ondernemen is als het rijden van een wielerwedstrijd. Een rustige start, daarna flink tempo maken en gaandeweg nog meer ontdekken waar de kracht en passie ligt. Focus op de omgeving en je doelen. Alleen ga je misschien wel sneller, maar samen kom je verder. Je fietst door de mooiste omgevingen en je hebt de mooiste ontmoetingen. Soms moet je even flink vaart maken, een tandje bijzetten of vertragen. Maar plezier in het rijden is het belangrijkste. En dat hebben we. We hebben al vele projecten met succes naar de finish gebracht. (En daarna door naar de volgende wedstrijd…)

Veenendaal-Veenendaal

We doen elk jaar graag iets terug op non-factuurbasis voor een aantal goede doelen of organisaties die iets unieks mogelijk maken in de regio. En dat is de reden dat we met trots, passie en plezier vandaag kunnen aankondigen dat we online partner zijn geworden van Veenendaal-Veenendaal. Want wie jarig is, trakteert. En dat doen we. We verzorgen de komende jaren de nieuwe website, die begin 2022 live zal gaan.

Creatieve kronkel

Toen de organisatie bij ons aanklopte zou de koers op 25 september verreden worden. Helaas kon dat niet doorgaan. Maar de link met fietsen, Burnio en 8 jaar was snel gelegd. Want creativiteit zit in ons bloed: de 8 op zijn kant en je hebt de wielen van een fiets. 😉

We gaan ervan uit dat de komende 8 jaar ook weer mooie kansen geeft voor ondernemerschap met passie. We ondersteunen bij de groei van organisaties met effectieve, mooie en duidelijke communicatie. We laten graag de vlam weer branden om warmte, licht en passie te verspreiden; zodat jouw boodschap als een lopend vuurtje rond gaat.

Cadeau voor jou!

Trakteren doen we natuurlijk niet alleen voor Veenendaal-Veenendaal. We hebben de keuze uit 8 cadeaus voor wie snel reageert. Kijk op www.burnio.nl/8jaar om te profiteren van onze unieke cadeaus.

Inhaakkalender aanvragen

Vul onderstaand formulier in om een PDF of papieren versie van de gratis inhaakkalender aan te vragen. 

Wil je hulp bij succes op social media? Plan dan een afspraak in met 1 van onze specialisten.

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en geef in het tekstvak aan om welk product het gaat, inclusief de gewenste aantallen en datum van levering in Nederland.
Het is op verzoek zeker mogelijk om het ontwerp door ons uit te laten voeren.