Catalogus eindejaarsgeschenken

10 november 2021

Nieuwe eindejaarsgeschenken voor Kerst en Oud & Nieuw.

Eindejaarsgeschenken om weg te geven met sinterklaas, kerst of oud & nieuw. We hebben een uitgebreide catalogus met inspiratie voor je samengesteld. Deze geschenken voor je relaties en medewerkers kun je bekijken op via deze pagina >

Alle relatiegeschenken van Burnio kun je terugvinden op de pagina Catalogus Premiums >

Een relatiegeschenk voor je medewerkers of klanten

Op zoek naar een zinvol en bruikbaar eindejaarsgeschenk of kerstpakket? We verzorgen op maat jouw geschenken, passend binnen jouw budget. Een mooi cadeau met jouw logo is altijd mooi om te geven of te krijgen. Van lekkere, warme fleecedekens met een geborduurd logo tot handige thermosflessen en -bekers met jouw logo.

De trend is de laatste jaren steeds meer om duurzame en vooral waardevolle geschenken te geven. De geschenken moet nuttig zijn en te gebruiken in het dagelijks leven. De tijd dat cadeau’s werden doorgegeven of in de afvalbak belandden is voorbij. En met ons duurzame assortiment heb je volop keuze uit eindejaarsgeschenken van duurzaam bamboe, gerecycled glas of kurk. Blader door onze online catalogus. Ben je op zoek naar een specifiek geschenk? We helpen je graag om het juist product te vinden om op te vallen.

Geef eens iets eetbaars cadeau

Ook voor lekkere geschenken met jouw logo kun je bij ons terecht. We leveren chocolade of Celebrations in een verpakking met jouw logo. En in samenwerking met diverse lokale ondernemers is het ook mogelijk om bedrukte chocolade, taarten, vleespakketten of keuze cadeaukaarten te leveren. Zet je medewerkers en klanten eens in het zonnetje in de donkere dagen voor de kerst. En dat kan ook met een mooi set kaarsen en lucifers. Want je wil de vlam van passie en relatie toch laten branden? Het geeft licht, warmte en verdrijft de duisternis. Dus wacht niet langer en kies op tijd iets moois om weg te geven.

Waarom Burnio? Kies voor kwaliteit en snelheid!

Inhaakkalender aanvragen

Vul onderstaand formulier in om een PDF of papieren versie van de gratis inhaakkalender aan te vragen. 

Wil je hulp bij succes op social media? Plan dan een afspraak in met 1 van onze specialisten.

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en geef in het tekstvak aan om welk product het gaat, inclusief de gewenste aantallen en datum van levering in Nederland.
Het is op verzoek zeker mogelijk om het ontwerp door ons uit te laten voeren.