Handgel in fles of tube

21 juli 2020

Handgel tube of flesje met logo desinfectie

Desinfecterende handgel in tube of flesje met logo

In tijden van corona is deze bedrukte desinfecterende handgel geen overbodige luxe. De handgel kan gebruikt worden om je handen hygiënisch en schoon te houden. Je geeft niet alleen iets nuttigs cadeau, maar ook iets opvallends wat regelmatig onder de aandacht komt bij de ontvanger. Jouw boodschap en logo komen dagelijks meerdere keren op het netvlies, want de tubes en flesjes zien we in de praktijk op allerlei plekken opduiken: van jaszakken tot damestassen en op bureaus en naast wasbakken. Dus wacht niet te lang en bestel de handgel met jouw logo. Er zijn 2 compacte varianten:

50 ml tube, handgel

  • Ingrediënten: 75% gedenatureerde alcohol, glycerine, aminomethylpropanol, carbomeer en water
  • Geproduceerd in Nederland
  • Tube wordt all-over voorzien van een bedrukt label

60 ml flesje met push & pull dop, handalcohol

  • Ingrediënten: 80% gedenatureerde ethanol, glycerine, waterstofperoxide en water
  • Volgens WHO recept
  • Geproduceerd in Nederland
  • Flesje wordt rondom voorzien van een bedrukt, transparant label

COVID-19 / Corona en meer hygiëne producten

Burnio ontwerpt en levert een groot assortiment producten voor hygiëne en voor het naleven van Coronamaatregelen. Van afzetlint en vloerstickers tot zuilen met desinfectie en bedrukte mondmaskers. Als het dan toch verplicht is om bepaalde producten te gebruiken, dan meteen maar in een opvallende huisstijl toch? We hebben voor elk communicatiemoment en elk budget een passende oplossing. Benieuwd naar alle producten? Bekijk ze op de pagina COVID-19 / Corona producten.

Voor alles waar je logo op kan

Burnio is meer dan een communicatiebureau. We zijn partner voor onze opdrachtgevers op het gebied van communicatiestrategie, vormgeving, productie en beheer. Of het nu gaat om visitekaartjes drukken of het beheren van social media kanalen. We zorgen dat alles waar jouw logo op kan of moet komen. We bewaken de uitstraling van jouw huisstijl, maar ook de inhoudelijke boodschap. Om zo samen te groeien. Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Of behoefte aan een sparringpartner / coach voor jouw communicatievraagstuk of ondernemersadvies? Maak een afspraak met onze senior specialisten via [email protected].

Waarom Burnio? Kies voor kwaliteit en snelheid!

Inhaakkalender aanvragen

Vul onderstaand formulier in om een PDF of papieren versie van de gratis inhaakkalender aan te vragen. 

Wil je hulp bij succes op social media? Plan dan een afspraak in met 1 van onze specialisten.

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en geef in het tekstvak aan om welk product het gaat, inclusief de gewenste aantallen en datum van levering in Nederland.
Het is op verzoek zeker mogelijk om het ontwerp door ons uit te laten voeren.