Desinfectiezuil met logo

8 juni 2020

Desinfectiezuil voor schone handen

Speciaal ontwikkeld voor de mensen met oog voor detail. Een prachtige desinfectiezuil, gemaakt door de echte meubelmakers van 18 mm meubelpaneel afgewerkt met kantenband.

Verkrijgbaar met opdruk, of helemaal blanco. Geleverd in stevige doos en gemakkelijk, binnen enkele minuten, in elkaar te zetten.

De desinfecterende handgel is als optie bij te bestellen. Deze kan in de daarvoor bestemde en meegleverde beugel gehangen worden.

Mail naar [email protected] voor meer informatie en de actuele prijs.

Bekijk al onze Corona / Covid bedrukte producten >

Vormgeving van signing / reclamezuilen

We denken graag mee in de juiste uitstraling van jouw merk in en om jouw pand of winkel. De eerste indruk begint al bij aankomst: is het terrein / tuin netjes verzorgd en zijn de vlaggen heel en netjes? Te vaak zien we kapot gewaaide vlaggen hangen. Een nette vlag of net reclamebord is nog meer een visitekaartje dan het echte visitekaartje in je portemonnee.

Er is zoveel keuze in frames, zuilen, borden, materialen, met of zonder verlichting. We hebben al diverse opdrachtgevers voorzien van het juiste advies. Samen met onze signing partners verzorgen we ook de levering en montage / aansluiting van jouw reclamematerialen.

Let wel op: de regels voor gevelreclame of buitenreclame kunnen per gemeente verschillen. Je bent als opdrachtgever zelf verantwoordelijk voor het aanvragen van een (reclame)vergunning. We kunnen tekeningen en artist impressions aanleveren voor de vergunningaanvraag bij jouw gemeente. Vraag naar de mogelijkheden.

Enne… een desinfectiezuil bij je je bedrijfspand, school, zorginstelling of winkel is natuurlijk zonder vergunning te plaatsen.

 

Waarom Burnio? Kies voor kwaliteit en snelheid!

Inhaakkalender aanvragen

Vul onderstaand formulier in om een PDF of papieren versie van de gratis inhaakkalender aan te vragen. 

Wil je hulp bij succes op social media? Plan dan een afspraak in met 1 van onze specialisten.

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en geef in het tekstvak aan om welk product het gaat, inclusief de gewenste aantallen en datum van levering in Nederland.
Het is op verzoek zeker mogelijk om het ontwerp door ons uit te laten voeren.