We hebben de keuze uit drie verzendopties bij drukwerk. Basis en sneller zijn bij de meeste producten mogelijk. Bij sommige, speciale producten is sneller of spoed niet mogelijk i.v.m. de benodigde tijd voor het drogen, afwerken of drukte in de zomermaanden, Black Friday of decemberdrukte. Spoedlevering is altijd op aanvraag.

De bezorgopties vergeleken

BASIS SNELLER SPOED
Persoonlijke begeleiding van bestelling
Uitgebreide (handmatige) bestandscontrole
Track and Trace
Koerier- of expresverzending
Wachttijd herdruk bij zoekraken pakket door bezorgdienst (in werkdagen) 5 3 0
Betrouwbaarheid bezorgdiensten ± 95 % ± 95 % ± 99.5 %
Beschikbaarheid standaard meestal op aanvraag
Toeslag op prijs 5% 15%
Minimum bedrag toeslag € 14,95 € 47,00
Maximum bedrag toeslag € 47,00 € 650,-

Basis

Kies je voor ‘basis’? Raakt je pakket vertraagd bij de bezorgdienst? Dan heeft de bezorgdienst 5 werkdagen (gerekend vanaf de uiterste bezorgdatum) om je pakket te traceren en alsnog te bezorgen. Als je pakket na 5 werkdagen nog niet is bezorgd, ontvang je van ons (als dit nodig is) kosteloos een herdruk.

Sneller

Kies je voor ‘sneller’? Dan doen onze grafische professionals persoonlijk een technische check op je bestanden en zorgen we dat je bestelling op tijd in druk gaat. Ook nemen wij bij een vertraging eerder de verantwoordelijkheid over van de bezorgdienst. Na het verstrijken van een maximale termijn van 3 werkdagen krijg je (als dat nodig is) kosteloos een herdruk, of je geld terug.

Spoed

Heb je een strakke deadline en wil je niets aan het toeval overlaten? Met de optie ‘spoed’ zetten we alles op alles om ervoor te zorgen dat je jouw bestelling op het afgesproken tijdstip ontvangt. Zo krijg je een vaste contactpersoon die je bestelling van A-Z coördineert, extra professionele bestandcontrole, voorrang bij onze pre-press en productie en altijd een koerier- of expreslevering.

Leveringsbetrouwbaarheid bezorgdiensten

Burnio heeft geen invloed op kwaliteit en de levertijd van de bezorgdiensten met wie we werken. We kiezen per opdracht de meest betrouwbare dienst die op dat moment voor je beschikbaar is. Wil je zeker weten dat je bestelling op tijd komt? Kies dan, als dit mogelijk is, voor ‘zeker & vast’ en een koerier.

Bezorgdienst Leverbetrouwbaarheid*
DHL 96%
DPD 96%
PostNL 96%
UPS 98%
Koerier 100%

*Het percentage pakketten dat de eerste werkdag na het versturen wordt aangeboden

Inhaakkalender aanvragen

Vul onderstaand formulier in om een PDF of papieren versie van de gratis inhaakkalender aan te vragen. 

Wil je hulp bij succes op social media? Plan dan een afspraak in met 1 van onze specialisten.

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en geef in het tekstvak aan om welk product het gaat, inclusief de gewenste aantallen en datum van levering in Nederland.
Het is op verzoek zeker mogelijk om het ontwerp door ons uit te laten voeren.