Drukwerk laten opvallen kan door speciale afwerkingen, zoals rillen, perforeren, boren, personaliseren, contoursnijden en afgeronde hoeken. Dit zijn allemaal technieken waarbij we je drukwerk snijden met messen. Uiteraard zijn er ook nog diverse manieren om je drukwerk qua uitstraling op te laten vallen met laminaat, spot-UV, foliedruk of letterpress.

Schoonsnijden

Jouw ontwerp wordt vaak op grotere vellen gedrukt. Na het drukken wordt het op het gewenste eindformaat gesneden. Het materiaal/product wordt afgewerkt op basis van het bestelde formaat.

Rillijnen parallel

Als je een vouw in je drukwerk wil hebben, kunnen we dat vanuit de drukkerij voorzien van een rillijn. Dit is een deuk in het papier die ervoor zorgt dat je kaart of flyer eenvoudiger in een rechte lijn te vouwen is. We kunnen tot maximaal 5 rillijnen parallel aanbrengen in je drukwerk. De lijnen kunnen elkaar niet kruisen.

Perforeren parallel

Als je een gedeelte van je drukwerk eenvoudig wil kunnen afscheuren is perforeren de oplossing. Denk bijvoorbeeld aan een afscheurstrookje op tickets of een bon van een flyer om in te leveren. We kunnen tot 4 perforatielijnen parallel aan elkaar aanbrengen in je drukwerk. De lijnen mogen elkaar niet kruisen.

Personaliseren

We kunnen je drukwerk voorzien van nummering of een gepersonaliseerd stuk tekst per exemplaar. Het personalisatie bestand (XLSX of CSV) kun je aanleveren door zowel de Excel als je ontwerp in één zip bestand op te slaan. Dit bestand lever je dan aan en wij verzorgen een drukvoorbeeld van de personalisatie.

Contoursnijden

We kunnen op verzoek je drukwerk in elke gewenste vorm snijden. Vraag naar de mogelijkheden.

Boren

Je drukwerk voorzien van gaten? We kunnen gaten boren op de posities die je in je bestand aangeeft. We kunnen per vel tot maximaal 4 gaten boren per keer in de groottes: 3, 4, 5, 6, 8, 9 en 10 mm.

Hoeken afronden

We kunnen je drukwerk voorzien van afgeronde hoeken met standaard 3,5 of 7 mm radius. Wil je de ronding zelf bepalen? Kies dan voor Contoursnijden.

Inhaakkalender aanvragen

Vul onderstaand formulier in om een PDF of papieren versie van de gratis inhaakkalender aan te vragen. 

Wil je hulp bij succes op social media? Plan dan een afspraak in met 1 van onze specialisten.

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en geef in het tekstvak aan om welk product het gaat, inclusief de gewenste aantallen en datum van levering in Nederland.
Het is op verzoek zeker mogelijk om het ontwerp door ons uit te laten voeren.