We doen er alles aan om uw drukwerk zo goed mogelijk te drukken en bezorgen. Er kan altijd iets mis gaan. Dit lossen we altijd graag op door een herdruk of creditering.

Druk- of zetfouten vallen niet onder onze royale garantie. Het laatste, definitieve akkoord van jou voordat we het drukwerk gaan produceren is belangrijk. Controleer altijd goed telefoonnummers, andere cijfers, adressen, teksten en prijzen.

Kleuren kunnen per materiaal bij zeefdruk, sublimatie, full colour of borduren altijd anders uitvallen. Dit valt niet onder onze drukwerkgarantie. Wil je zeker zijn van de juiste huisstijl kleuren? Kies dan voor drukwerk met PMS kleuren. Deze vorm van drukwerk is wat duurder, maar wel zuiverder qua kleur.

LET OP! Kleuren kunnen op je scherm anders overkomen dan op gedrukt materiaal. Een scherm kan meer of minder helder zijn en het contrast is afhankelijk van de kwaliteit van het scherm. Ook geprinte versies zijn qua kleur niet 100% gelijk aan de kleuren van onze drukkerij. Schermkleuren worden opgebouwd uit 3 kleuren (Rood, Groen, Blauw – RGB) en drukwerk altijd uit 4 of 5 kleuren (Cyaan, Magenta, Yellow en Black + wit CMYK). We werken uitsluitend met digitale drukvoorbeelden. Voor een aantal producten is een fysieke proefdruk tegen meerprijs vooraf mogelijk. 

MELDING MAKEN

Als een product niet aan je verwachtingen voldoet of beschadigd is voor aflevering, dan vinden we dat allebei niet fijn, maar horen we dit wel graag tijdig van je. We ontvangen dan graag binnen 24 uur na levering jouw opmerkingen, voorzien van foto’s / video. Dit mag per mail of WhatsApp. Wanneer je een melding maakt bij je bestelling proberen wij het zo snel mogelijk op te lossen. Meestal krijg je binnen 1 werkdag een antwoord van ons.

Inhaakkalender aanvragen

Vul onderstaand formulier in om een PDF of papieren versie van de gratis inhaakkalender aan te vragen. 

Wil je hulp bij succes op social media? Plan dan een afspraak in met 1 van onze specialisten.

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en geef in het tekstvak aan om welk product het gaat, inclusief de gewenste aantallen en datum van levering in Nederland.
Het is op verzoek zeker mogelijk om het ontwerp door ons uit te laten voeren.