Nadat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je eerst een bevestiging per e-mail. Wanneer je bestelling is verzonden ontvang je een e-mail met een verwijzing naar de track and trace pagina.

Track and Trace

Track and Trace pagina is direct na het bestellen beschikbaar. Hier vind je bijvoorbeeld het verwachte bezorgmoment en een voorbeeld van het ontwerp. Bovendien kun je de pagina gemakkelijk delen met anderen die de bestelling willen volgen.

Track en trace pagina drukwerk Burnio Veenendaal

Track en trace pagina drukwerk Burnio Veenendaal

Wat betekent de status van mijn bestelling?

Wacht op bestand

Je bestelling is ontvangen, maar er is nog geen bestand toegevoegd. Lever je bestanden aan voor de deadline om te voorkomen dat het bezorgmoment opschuift. Met deze status kun je het bezorgadres nog aanpassen of de bestelling kosteloos annuleren.

Bestand toegevoegd

Je hebt je bestand(en) toegevoegd, maar nog niet gecontroleerd. Controleer je bestand voor de deadline om te voorkomen dat het bezorgmoment opschuift.

Bestand goedgekeurd

Je hebt je bestand toegevoegd en goedgekeurd. Je bestelling zal nu worden gecontroleerd en in productie worden genomen.

Bestand(en) afgekeurd

Er is iets aan de hand met je bestand(en) en we nemen contact me je op om aan te geven hoe je de bestanden correct kan aanleveren.

Check ontwerp

Onze automatische bestandscontrole heeft aandachtspunten gevonden voor je bestanden. Controleer of je ontwerp klaar is om gedrukt te worden.

In de wacht

Je bestelling wacht op een betaling. Dit kan voorkomen wanneer je hebt gekozen voor direct betalen en er iets mis is gegaan tijdens het betalen. Bij betaling op factuur achteraf zal er geen wachtmoment zijn.
Nieuwe opdrachtgevers met orders van boven € 100,- excl. btw, betalen 50% voordat we de productie starten en 50% binnen 14 dagen na aflevering op factuur.

Bestand wordt gecontroleerd

Onze drukwerk specialisten zijn je bestand aan het controleren. Wanneer er iets aan de hand is nemen we contact met je op.

In productie

Je bestelling is door de productielocatie in behandeling genomen. Met deze status is het nog mogelijk om je bezorgadres aan te passen, maar het product zelf kan niet meer gewijzigd worden.

Bestelling verzonden

Je bestelling is ingepakt en aangeboden aan de bezorgdienst. Vanaf deze status is het niet meer mogelijk om het bezorgadres of afzenderadres te wijzigen.

Bestelling onderweg

Je bestelling is onderweg en wordt binnenkort bezorgd door de bezorgdienst. Bij de meeste bezorgdiensten kun je op de track en trace pagina een link vinden om je bezorging bij de bezorgdienst zelf te volgen. Hier kun je eventueel zelf ook aangeven of het pakket op een ander moment of andere locatie bezorgd mag worden. Alleen bij levering per koerier is niet altijd een actuele track en trace beschikbaar.

Bestelling bezorgd

Je bestelling is bezorgd door de bezorgdienst.

Geannuleerd

Je bestelling is geannuleerd. Wanneer je bestelling nog niet in productie is genomen worden er geen kosten in rekening gebracht.

Inhaakkalender aanvragen

Vul onderstaand formulier in om een PDF of papieren versie van de gratis inhaakkalender aan te vragen. 

Wil je hulp bij succes op social media? Plan dan een afspraak in met 1 van onze specialisten.

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en geef in het tekstvak aan om welk product het gaat, inclusief de gewenste aantallen en datum van levering in Nederland.
Het is op verzoek zeker mogelijk om het ontwerp door ons uit te laten voeren.