Een nieuwe generatie in printen. De Canon varioPrint werkt met inkten op waterbasis. Deze worden doormiddel van 1200-dpi printkoppen op de media overgebracht (gespoten).

De Canon varioPRINT iX is geschikt voor gecoat en ongecoat papier tot 350 g/m².

De hoogwaardige kwaliteit van deze geavanceerde inkjetpers evenaart nagenoeg de kwaliteit van HP Indigo en offset. Naast de razendsnelle productietijd is de machine en tevens de inkt ook veel goedkoper, waardoor snelheid en kwaliteit hand in hand gaan met relatief lage drukkosten.

De Canon varioPRINT iX is met name geschikt voor de kleinere oplagen. Er zijn nauwelijks opstartkosten (wijzigen papier en instellen drukpers) waardoor er relatief goedkoop geproduceerd kan worden. Het verschil in prijs is bij de hele kleine oplagen te verwaarlozen ten opzichte van HP Indigo, maar naar mate de oplagen iets hoger worden zie je het prijsverschil duidelijker worden.

Let op: zitten er volvlakken (volle kleurvlakken) in je ontwerp? Dan adviseren wij om voor de HP Indigo te kiezen. Bij dit soort afdrukken kan de iX-serie namelijk, af en toe, hele lichte streepjes in de print veroorzaken.

Inhaakkalender aanvragen

Vul onderstaand formulier in om een PDF of papieren versie van de gratis inhaakkalender aan te vragen. 

Wil je hulp bij succes op social media? Plan dan een afspraak in met 1 van onze specialisten.

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en geef in het tekstvak aan om welk product het gaat, inclusief de gewenste aantallen en datum van levering in Nederland.
Het is op verzoek zeker mogelijk om het ontwerp door ons uit te laten voeren.