Burnio Drukwerk Service

Verpakkingen & tassen – tape BEDRUKKEN

Meer informatie, offerte of advies nodig? Mail met onze drukwerkspecialisten: [email protected].

Unieke bedrukking van tape, lint en afzetlint!

Bij Burnio willen we jouw bedrijf laten opvallen vanaf het allereerste moment. Daarom bieden we niet alleen bedrukte tape, maar ook op maat gemaakt bedrukt lint en afzetlint, zodat je een onvergetelijke indruk kunt maken.

Bedrukte tape: maak van verzenden een feestje!

Verpak je producten in stijl met onze bedrukte tape. Voeg een persoonlijke touch toe met jouw logo, slogan of een opvallend ontwerp. Niet alleen zorgt onze duurzame tape voor een veilige verzending, maar het is ook een feestelijke aankondiging van wat er binnenin zit. Dat is nog eens indruk maken!

Bedrukt lint: elegantie in elke strik

Wil je jouw geschenkverpakkingen naar een hoger niveau tillen? Ons bedrukte lint voegt een vleugje luxe toe. Personaliseer met je eigen ontwerp en maak van elk cadeau een elegant statement. Want zeg nou zelf, wie houdt er niet van een cadeautje dat met zorg en aandacht is verpakt?

Bedrukt afzetlint: jouw evenement, jouw stijl

Heb je een evenement op de planning of moet je regelmatig mensen ergens op afstand houden? Maak het duidelijk met ons bedrukte afzetlint. Personaliseer het met je merk, sponsors of een speciale boodschap. Ons afzetlint is niet alleen praktisch, maar ook jouw geheime wapen voor effectieve communicatie.

Eenvoudig en plezierig ontwerpen en bestellen

Bij Burnio houden we van gemak en plezier. Laat ons jouw ontwerp op maat maken. Ons team staat klaar om je te helpen, zodat je met een glimlach op je gezicht jouw unieke tape, lint en afzetlint kunt bestellen.

Laat jouw merk schitteren!

Kies voor bedrukte tape, lint en afzetlint van Burnio en laat jouw bedrijf stralen. Transformeer de manier waarop je producten en evenementen worden gepresenteerd. Bestel vandaag nog en maak een blijvende indruk. Heb je vragen of wil je meer informatie? Wij zijn er voor je!

We helpen je graag binnen je wensen en budget!

(0318) 74 34 26     |     [email protected]

Inhaakkalender aanvragen

Vul onderstaand formulier in om een PDF of papieren versie van de gratis inhaakkalender aan te vragen. 

Wil je hulp bij succes op social media? Plan dan een afspraak in met 1 van onze specialisten.

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en geef in het tekstvak aan om welk product het gaat, inclusief de gewenste aantallen en datum van levering in Nederland.
Het is op verzoek zeker mogelijk om het ontwerp door ons uit te laten voeren.