Een stralende indruk deze zomer?!

12 juli 2023

Burnio zomer producten

De zomer is in volle gang en dat betekent dat het tijd is om te genieten van de zon, het strand en de vakantiesfeer. Het is ook een uitstekend moment om jouw bedrijf te promoten en uw klanten en medewerkers te verrassen met zomerse relatiegeschenken. Bij Burnio.nl bieden we een scala aan bedrukte zomerse relatiegeschenken waarmee je een blijvende indruk kunt maken. Of het nu gaat om all-over bedrukte handdoeken, zonnebrillen met logo of bedrukte petten, wij hebben de perfecte opties voor jouw bedrijf.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een prijsopgave.

 

 

 1. All-over bedrukte handdoeken:
  Stel je eens voor dat jouw klanten en medewerkers op het strand liggen met handdoeken die zijn bedrukt met jouw bedrijfslogo of boodschap. Onze all-over bedrukte handdoeken bieden een groot drukoppervlak waarop het ontwerp kan stralen. Ze zijn van hoge kwaliteit en komen in verschillende maten en kleuren, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw merk past.
 2. Zonnebrillen met logo:
  Zonnebrillen zijn niet alleen een essentieel mode-accessoire tijdens de zomer, maar ook een geweldige manier om jouw merk te promoten. Onze zonnebrillen met logo bieden UV-bescherming en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. Voeg jouw bedrijfslogo toe aan de pootjes en de klanten en medewerkers zullen jouw merk overal met zich meedragen.
 3. Sleutelhanger met zonnebrand:
  Bescherming tegen de zon is van belang tijdens de zomermaanden. Met onze sleutelhanger met zonnebrand heeft jouw klant of medewerker altijd zonnebrandcrème bij de hand. Deze handige en draagbare relatiegeschenken kunnen worden bedrukt met jouw bedrijfslogo en zijn perfect voor strandgangers, vakantiegangers en outdoorliefhebbers.
 4. Mini draadloze speaker met logo:
  Breng jouw merk naar het strand, het zwembad of het park met onze mini draadloze speaker met logo. Deze draagbare speakers bieden uitstekende geluidskwaliteit en kunnen worden bedrukt met jouw bedrijfslogo. Ze zijn een geweldig geschenk voor muziekliefhebbers en zorgen voor een zomer vol plezier en entertainment.
 5. Beachbalsets met bedrukking:
  Beachbalsets zijn een klassiek zomers speelgoed en een geweldige manier om jouw merk te laten opvallen. Onze beachbalsets kunnen worden bedrukt met jouw bedrijfslogo en worden geleverd met een bal en twee batjes. Ze zorgen voor eindeloos speelplezier op het strand of in de achtertuin en laten jouw merk stralen.
 6. Strandballen:
  Strandballen zijn een vrolijke en opvallende manier om jouw merk te promoten tijdens zomerse evenementen of stranddagen. Onze strandballen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en kunnen worden bedrukt met jouw logo of slogan. Ze trekken zeker de aandacht en zorgen voor zomerse vreugde bij jouw klanten en medewerkers.
 7. Bedrukte of geborduurde petten:
  Bescherming tegen de zon is essentieel, en onze bedrukte of geborduurde petten bieden precies dat, samen met de mogelijkheid om jouw merk te promoten. Kies uit verschillende stijlen, kleuren en materialen, en voeg jouw bedrijfslogo toe voor een professionele uitstraling. Deze petten zijn perfect voor outdooractiviteiten en maken jouw merk zichtbaar tijdens zonnige dagen.

Een stralende zomer met onze zomerproducten!

Met de zomer in volle gang is dit het perfecte moment om jouw bedrijf te laten opvallen met bedrukte zomerse relatiegeschenken. Of het nu gaat om all-over bedrukte handdoeken, zonnebrillen met logo, sleutelhangers met zonnebrand, mini draadloze speakers met logo, beachbalsets, strandballen of bedrukte petten, bij Burnio.nl hebben we de ideale opties om jouw merk te promoten.

Meer informatie of prijs aanvragen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een prijsopgave en maak deze zomer onvergetelijk voor jouw klanten en medewerkers.

Inhaakkalender aanvragen

Vul onderstaand formulier in om een PDF of papieren versie van de gratis inhaakkalender aan te vragen. 

Wil je hulp bij succes op social media? Plan dan een afspraak in met 1 van onze specialisten.

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en geef in het tekstvak aan om welk product het gaat, inclusief de gewenste aantallen en datum van levering in Nederland.
Het is op verzoek zeker mogelijk om het ontwerp door ons uit te laten voeren.