Een unieke branding ervaring in de horeca

8 augustus 2023

Burnio bestekzakjes horeca

Een unieke branding ervaring in de horeca met bedrukte producten van Burnio marketing en communicatie

In de competitieve wereld van de horeca is het essentieel om op te vallen en een blijvende indruk achter te laten bij gasten. Een effectieve manier om dit te bereiken, is door het gebruik van bedrukte producten die de merkidentiteit van een restaurant of café versterken.

Burnio Marketing en Communicatie begrijpt het belang van een sterke branding en biedt een breed scala aan bedrukte producten speciaal ontworpen voor de horecabranche. In dit blogartikel verkennen we enkele van de opvallende producten die Burnio aanbiedt en hoe ze de merkbeleving kunnen verbeteren. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking of een offerte op maat.

 

1. Bestekzakjes:

Bestekzakjes zijn kleine details die een grote impact kunnen hebben. Met de mogelijkheid om logo’s, slogans of andere brandingelementen af te drukken, kunnen bestekzakjes een gepersonaliseerde touch geven aan elke eettafel. Gasten zullen de aandacht voor detail waarderen en zich meer verbonden voelen met uw merk.

2. Bierviltjes:

Bierviltjes zijn een populair en effectief marketinginstrument in de horeca. Door uw logo, boodschap of zelfs een unieke grap op bierviltjes af te drukken, creëert u niet alleen een gedenkwaardige ervaring voor uw gasten, maar vergroot u ook de zichtbaarheid van uw merk telkens wanneer een drankje wordt geserveerd.

3. Glazen en servies:

Met bedrukte glazen en servies kunt u uw merk tot leven brengen tijdens het serveren van drankjes en gerechten. Gasten zullen onder de indruk zijn van de aandacht voor detail en de consistentie van uw branding, wat hen kan aanmoedigen om foto’s te delen op sociale media en uw restaurant aan te bevelen aan anderen.

4. Houten menuhouders, menukaarten en menumappen:

Burnio biedt ook op maat gemaakte houten menuhouders, menukaarten en menumappen aan. Deze producten kunnen worden gepersonaliseerd met uw logo en menu-items, waardoor uw merk op een elegante en unieke manier wordt gepresenteerd. Dit voegt een vleugje professionaliteit en stijl toe aan de eetervaring van uw gasten.

5. Placemats en kartonnen voedselverpakkingen:

Met bedrukte placemats en kartonnen voedselverpakkingen kunt u uw branding tot in de kleinste details doortrekken. Elk gerecht dat wordt geserveerd op een placemat met uw logo of slogan erop gedrukt, zal de merkherkenning vergroten. Bovendien kunnen bedrukte voedselverpakkingen een geweldige manier zijn om uw merk onderweg te promoten als uw restaurant afhaal- of bezorgopties aanbiedt.

6. Waterflessen:

Waterflessen met uw merklogo kunnen een praktisch en milieuvriendelijk product zijn om aan uw gasten aan te bieden. Het aanbieden van gepersonaliseerde waterflessen kan uw klanten laten zien dat u waarde hecht aan duurzaamheid en hen aanmoedigen om uw merk verder te verspreiden wanneer ze de flessen hergebruiken.

7. Cadeaubonnen:

Cadeaubonnen zijn een geweldige manier om klantenbinding te bevorderen en nieuwe klanten aan te trekken. Met op maat gemaakte cadeaubonnen kunt u uw merknaam verspreiden en mensen aanmoedigen om uw restaurant of café te ervaren. Burnio kan u helpen bij het ontwerpen van aantrekkelijke cadeaubonnen die uw merk weerspiegelen.

8. Social media vormgeving en beheer:

Naast fysieke producten biedt Burnio ook diensten op het gebied van social media vormgeving en beheer. Het hebben van een consistente en professionele aanwezigheid op sociale mediaplatforms is cruciaal in de huidige digitale wereld. Burnio kan u helpen bij het creëren van opvallende afbeeldingen en het beheren van uw sociale media-accounts om uw merk consistent en boeiend te presenteren aan uw doelgroep.

Burnio is horeca-specialist: samen groeien in gastvrijheid

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in marketing, reclame en communicatie voor horeca ondernemers: van lokaal cafetaria tot exclusieve hotels en restaurants. Met onze specialisten heb je een partner die naast je staat en met je meedenkt.

Het gebruik van bedrukte producten in de horeca is een slimme investering om de merkbeleving te verbeteren en gasten een blijvende indruk te geven.

Burnio Marketing en Communicatie begrijpt de behoeften van de horecabranche en biedt een uitgebreid assortiment aan bedrukte producten die uw merk tot leven kunnen brengen. Of het nu gaat om bestekzakjes, bierviltjes, glazen, servies, houten menuhouders, menukaarten, menumappen, placemats, kartonnen voedselverpakkingen, waterflessen, cadeaubonnen of social media vormgeving en beheer, Burnio staat klaar om uw merk naar een hoger niveau te tillen.

Maak van uw horecaonderneming een onvergetelijke ervaring voor uw gasten met de hulp van Burnio Marketing en Communicatie.

Inhaakkalender aanvragen

Vul onderstaand formulier in om een PDF of papieren versie van de gratis inhaakkalender aan te vragen. 

Wil je hulp bij succes op social media? Plan dan een afspraak in met 1 van onze specialisten.

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en geef in het tekstvak aan om welk product het gaat, inclusief de gewenste aantallen en datum van levering in Nederland.
Het is op verzoek zeker mogelijk om het ontwerp door ons uit te laten voeren.