Oeps. Pagina niet gevonden 404 

Laat de vlam (weer) branden.

Wat is dit nou weer?

404 is de technische foutmeldingscode van een pagina of bericht dat niet meer bestaat of even niet meer gevonden kan worden op de site.

Waarom een vlam als logo voor een communicatiebureau?

Burnio marketing en communicatie staat voor ondernemen vanuit passie. En passie aanwakkeren door opvallende communicatie. Reclame, marketing en communicatie moet vlammen. ‘Laat de vlam weer branden.’

Na een burn-out periode was er een kaartje van een vriendin die daarin de tekst van Opwekkingslied 404 schreef: ‘Laat de vlam weer branden.’

Dat leidde tot de naam Burnio. Burn voor branden en io voor inspirerende organisator.

Beeldmerk met een vlam, maar ook een boomerang

Het beeldmerk staat voor een abstracte vlam. Vuur geeft licht, warmte en licht kun je doorgeven. Gecontroleerde vlammen geven rust.
En tegelijkertijd zijn het twee boomerangs. Communiceren is zenden én ontvangen. Aan alleen zenden heb je niet zoveel!

Geef jouw marketing en communicatie ook een vlammende start

Niemand steekt een kaars aan om die vervolgens ergens weg te stoppen. In het donker geeft een kaars licht, maar ook warmte. 

We helpen ondernemers met strategie, vormgeving, marketing en drukwerk, maar ook met een stuk persoonlijk een bedrijfsmatige coaching. We zijn vakspecialisten en ervaringsdeskundige. Dit betekent dat we selectief zijn in welke organisaties we wel en niet kunnen bedienen in een jaar. Ook de voordelen ervaren van echt meer dan alleen een communicatiebureau? Laten we dan snel eens kennis maken! Mail voor een afspraak naar [email protected].

Inhaakkalender aanvragen

Vul onderstaand formulier in om een PDF of papieren versie van de gratis inhaakkalender aan te vragen. 

Wil je hulp bij succes op social media? Plan dan een afspraak in met 1 van onze specialisten.

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en geef in het tekstvak aan om welk product het gaat, inclusief de gewenste aantallen en datum van levering in Nederland.
Het is op verzoek zeker mogelijk om het ontwerp door ons uit te laten voeren.