Gratis inhaakkalender 2023

Een gratis inhaakkalender voor 2023?

We delen graag kennis. Kennis die we in de afgelopen jaren in de praktijk hebben toegepast. Kennis over communicatie en marketing die meetbaar werkt. Naast leuke inhakers is een goede, strategische planning voor jouw blog, website en social media kanalen onmisbaar voor een goed resultaat.

Social media strategie – contentplanning

We helpen met het bedenken van deze plannen. We doen dat praktisch en overzichtelijk per jaar, per maand of per kwartaal.
We maken de teksten, zorgen voor de fotografie en video’s. Allemaal in een jouw eigen, herkenbare huisstijl. We publiceren en plannen de content op je website en social media kanalen in.
En we meten uiteraard de resultaten, die we eens per kwartaal met je bespreken.

Inspiratie voor je blog en andere content

We geven deze kalender gratis weg ter inspiratie.
Soms ontbreekt het ook in een strategische planning aan inspiratie. Dan is een inhaakkalender een welkome inspiratiebron. En we geven je naast deze kalender ook regelmatig inspiratie op ons blog: www.burnio.nl/blog

Delen is samen meer bereiken

Voel je vrij om deze contentkalender te delen met anderen. Je kunt de PDF versie van de inhaakkalender 2023 hier downloaden.

We kunnen de kalender ook in gedrukte vorm leveren als boekje of poster. En dat kan zelfs in jouw eigen huisstijl. Op verzoek ook gepersonaliseerd met
belangrijke data voor jouw organisatie.
Neem contact op met onze online marketingspecialisten via [email protected] voor meer informatie over een gedrukt exemplaar of meer informatie over contentmarketing, online marketing en creatieve inhakers.

Opdrachtgever

Burnio marketing en communicatie

Website

https://www.burnio.nl

Datum

24-10-2022
t

WAT?

Vormgeving, inhaakkalender, contentstrategie

Als teaser voor nieuwe opdrachtgevers en als service voor bestaande opdrachtgevers, leveren we graag inspiratie voor een jaar lang inhaken op actualiteit. Alle input om op te vallen met jouw merk. Werken aan de bekendheid van jouw merk.

Gratis inhaakkalender 2023

Gratis inhaakkalender 2023

Waarom Burnio? Kies voor kwaliteit en snelheid!

Een vraag of opdracht voor Burnio?

Inhaakkalender aanvragen

Vul onderstaand formulier in om een PDF of papieren versie van de gratis inhaakkalender aan te vragen. 

Wil je hulp bij succes op social media? Plan dan een afspraak in met 1 van onze specialisten.

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en geef in het tekstvak aan om welk product het gaat, inclusief de gewenste aantallen en datum van levering in Nederland.
Het is op verzoek zeker mogelijk om het ontwerp door ons uit te laten voeren.