(Gratis stock)foto’s met de juiste uitstraling

25 oktober 2021

Burnio marketing en communicatie gratis fotografie websites

Er zijn zoveel websites en social media kanalen die gebruik maken van de o zo herkenbare, Amerikaanse stockbeelden. Er zijn een aantal sites die meer bieden dan alleen de standaard stockbeelden.  Een overzicht van een paar websites met gratis stockfoto’s die uitstraling hebben. Bij enkele sites is een bronvermelding noodzakelijk.

Foto’s van hogere kwaliteit

Foto’s met auteursrecht kun je zoeken op sites zoals DreamstimeiStockphoto en Adobe Stock. Let wel op dat de prijzen variëren per soort, collectie, grootte en afhankelijk zijn waar je de beelden voor gaat gebruiken. Advies nodig voor goede foto’s met de juiste rechten of op zoek naar maatwerk fotografie voor jouw website, brochure, social media profiel of teamfoto? Burnio zorgt voor een passende fotograaf. We werken met streng geselecteerde fotografen met ieder hun eigen specialisme, zoals fotografie voor de ouderenzorg, schoolfotografie, productfotografie, portretfotografie, actie-/sportfotografie en architectuurfotografie. En ook 360 graden en panoramafotografie is mogelijk. Mail naar [email protected] voor een passende fotograaf (m/v) voor jouw opdracht.

Foto in jouw kantoor of thuis aan de muur

Soms heb je foto’s gemaakt van jouw werk, vakantie of familie en wil je die niet alleen digitaal bewaren, maar een mooi plekje geven aan de muur, schutting of waar je maar wil. In ieder geval ergens ophangen of gebruiken waar meer mensen ervan kunnen genieten. Bij Burnio kun je terecht om je foto af te laten drukken op behang, platen, mokken, textielframes, schoolplaten en nog veel meer producten. Kijk voor meer inspiratie voor op https://www.burnio.nl/plaat-of-textiel-met-foto/

Inhaakkalender aanvragen

Vul onderstaand formulier in om een PDF of papieren versie van de gratis inhaakkalender aan te vragen. 

Wil je hulp bij succes op social media? Plan dan een afspraak in met 1 van onze specialisten.

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en geef in het tekstvak aan om welk product het gaat, inclusief de gewenste aantallen en datum van levering in Nederland.
Het is op verzoek zeker mogelijk om het ontwerp door ons uit te laten voeren.