Handige tool voor Facebook interactie

14 oktober 2014

Burnio Communicatie AgoraPulse barometer Facebook pagina.

Facebook tools: AgoraPulse

Er zijn wereldwijd heel veel betaalde en gratis tools voor het meetbaar maken van je sociale media interacties.

Het is tijd om een mooie tool te delen die ook nog eens gratis is: AgoraPulse barometer.

Deze barometer zet een aantal gegevens af tegen andere pagina’s die ook gebruikmaken van de barometer. Dit geeft je een aardig inzicht in de prestaties van je eigen Facebook pagina.

Uiteraard is de Burnio Communicatie pagina op Facebook groen! ūüôā

Burnio Communicatie AgoraPulse barometer Facebook pagina.

Social media beheer uitbesteden

Regelmatig krijgen we de vraag of men social media ook aan ons kan uitbesteden. Dat is zeker mogelijk, maar wel altijd in samenwerking met iemand in jouw organisatie. Wij zijn niet dagelijks aanwezig in jouw bedrijf of instelling. Dus de echte, menselijke momenten missen we dan die wel het delen waard zijn. Zeker op Facebook en Instagram doet content met een menselijke toon het beter dan een verkooppraatje. Dus in overleg is er veel mogelijk voor het ontwerpen, schrijven en publiceren van jouw social media berichten.

Social media tools

Opdrachtgevers die social media beheer bij ons in beheer geven, krijgen daar ook direct meer inzicht in de resultaten. We gebruiken diverse tools om berichten vooraf goed in te plannen. Of het nu om social media posts gaat of Facebook stories. We hebben het juiste gereedschap. En het mooie van dit gereedschap is, dat je zelf ook toegang kunt krijgen om berichten te plaatsen en te plannen en daarnaast krijg je ook live inzicht in de resultaten van je Facebook, Instagram, LinkedIn en Google Mijn Bedrijf resultaten met overzichtelijke en kleurrijke PDF rapportages.

Nieuwsgierig geworden naar onze social media tools en ervaring? Maak gebruik van onze kennis en ervaring door een gesprek in te plannen met onze senior social media specialist via [email protected].

Inhaakkalender aanvragen

Vul onderstaand formulier in om een PDF of papieren versie van de gratis inhaakkalender aan te vragen. 

Wil je hulp bij succes op social media? Plan dan een afspraak in met 1 van onze specialisten.

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en geef in het tekstvak aan om welk product het gaat, inclusief de gewenste aantallen en datum van levering in Nederland.
Het is op verzoek zeker mogelijk om het ontwerp door ons uit te laten voeren.