Beste wensen voor 2022

20 december 2021

Burnio marketing en communicatie kerst2022

We kijken opnieuw terug op een bijzonder jaar. Een jaar met wisselende gevoelens. De ene opdrachtgever kon ondernemen als nooit tevoren. De andere kreeg tegenslagen te verwerken in de vorm van sluitingen vanwege de wisselende Coronamaatregelen. Desondanks kijken we dankbaar terug op een jaar met mooie projecten, maar vooral veel mooie ontmoetingen en gesprekken. Meer dan ooit zijn we in de positie geweest om samen met andere, gepassioneerde ondernemers te bouwen aan organisaties. En daar krijgen wij energie van.

Energie die zo af en toe ook weer even flink aangevuld mag worden. Voor 2022 staan alweer een aantal mooie opdrachten gepland. En naast alle commerciële activiteiten zullen we ons ook actief inzetten voor de komende gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart. We kiezen jaarlijks 4 goede doelen met ANBI status uit om een stap verder te helpen in professionele communicatie. Voor 2022 zijn die 4 plekken alweer gevuld, maar aanvragen tegen gereduceerd tarief of nultarief in 2023 zijn uiteraard welkom.

Bedankt allemaal voor de vele, mooie, spannende, uitdagende, bijzondere, kleine, grote, kleurrijke, snelle en opvallende opdrachten!

We wensen je goede kerstdagen en veel mooie momenten en ontmoetingen in 2022.

Wij zijn er even tussenuit, maar staan 5 januari 2022 met vernieuwde energie weer voor je klaar!

Waarom Burnio? Kies voor kwaliteit en snelheid!