Kerstkaarten ontwerpen en drukken

Jaarlijks een terugblik op het jaar en een hartelijke wens voor kerst en het komende, nieuwe jaar. Zorgcentrum Anker in Kesteren en Opheusden stuurt kaarten naar medewerkers, vrijwilligers, bewoners, bezoekers van de dagbesteding, familie van bewoners en relaties een kerstkaart. Voor deze verschillende doelgroepen hebben we verschillende kerstkaarten in dezelfde stijl gemaakt. Elke kaart hebben we voorzien van een bijpassende, parelmoer envelop in goud, zilver, champagne en koperkleur.

De teksten voor de kaarten hebben we aangeleverd gekregen en geredigeerd. Vervolgens hebben we de kaarten opgemaakt in de huisstijl van Zorgcentrum Anker. Na akkoord op de ontwerpen hebben we in korte tijd het drukken van de kaarten geregeld. En naar volle tevredenheid, want jaar in jaar uit kiezen ze voor de ontwerpen en het drukwerk van de kerstboodschap door Burnio.

Ruime keuze in kaarten

We hebben een uitgebreide keuze uit materialen en formaten voor kerstkaarten. Een ontwerp maken we graag passend bij jouw boodschap of huisstijl. Kijk voor alle mogelijkheden op onze pagina ‘kerstkaarten’.

We verzorgen niet alleen het ontwerp van jouw kaarten, ook de teksten kunnen we voor je schrijven. En wil je een foto op de kaart die past bij jouw organisatie? Dan kunnen we ook de fotografie of fotobewerking verzorgen. Een goede tip is om op een winterse dag foto’s te maken voor de kaarten van het jaar erop volgende. Zo bouw je archief op van foto’s die je op verschillende momenten in het jaar kunt gebruiken in je communicatie op je website, intranet, brochures, folders of social media.

Benieuwd naar wat Burnio allemaal voor jouw organisatie kan betekenen, zodat jij je weer meer kunt richten op die onderdelen waar je energie van krijgt? Laten we dan eens een bakkie doen. Maak een afspraak met onze communicatiespecialisten per mail: [email protected].

Opdrachtgever

Zorgcentrum Anker Kesteren

Website

https://www.ankerzorg.nl

Datum

november 2021
t

WAT?

  • Vormgeving
  • Teksten schrijven
  • Advies papiersoort
  • Drukklaar maken
  • Drukwerk leveren
  • Enveloppen

Een snelle en goedkope oplossing voor het ontwerpen en drukken van kerstkaarten voor medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers, familie, bewoners en relaties.

Een vraag of opdracht voor Burnio?

Inhaakkalender aanvragen

Vul onderstaand formulier in om een PDF of papieren versie van de gratis inhaakkalender aan te vragen. 

Wil je hulp bij succes op social media? Plan dan een afspraak in met 1 van onze specialisten.

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en geef in het tekstvak aan om welk product het gaat, inclusief de gewenste aantallen en datum van levering in Nederland.
Het is op verzoek zeker mogelijk om het ontwerp door ons uit te laten voeren.