Kerstkaarten en cadeautjes

3 oktober 2022

Kerstkaarten en kerstgeschenken met logo

We bieden je alles om de mooiste tijd van het jaar nog mooier te maken. Laat ons de mooiste en luxe kerstkaarten ontwerpen en drukken. Of wat dacht je van een gepersonaliseerde fles champagne voor je opdrachtgevers?

Kerstkaarten en enveloppen

Je wilt je klanten of collega’s verrassen met onze unieke materialen en afwerkingsmogelijkheden? Er zijn heel veel mogelijkheden in soorten papier voor de kaarten, diverse kleuren enveloppen en een grote keuze uit afwerkingen met glans, folie, regenboogfolie, koperkleur, goudskleur, zilverkleur en opdikkende lak.

 

 

Kalenders en adventskalenders

Wat zal het nieuwe jaar brengen? Dat weten we nog niet, maar met een mooi kalender zorg je ervoor dat je in beeld blijft bij je klanten of collega’s. Ga je voor een wire-o muurkalender of wordt het een kubus? Je kunt ook kiezen voor een adventskalender om af te tellen tot kerst.

 

 

Verpakkingen voor black-friday, cyber monday, Sinterklaas, Kerst

Met een mooie verpakking begint het feestje al bij het uitdelen van de cadeau’s. Maak er een feest van! Wat te denken van gepersonaliseerde flessen champagne, houten wijnkistjes en magneetdozen met je eigen bedrukte lint? Het is tijd om uit te pakken!

 

 

Bedrukte artikelen voor kerst, sinterklaas, eindejaar of om gewoon op te vallen

We kunnen allerlei opvallende en standaard producten bedrukken met jouw logo, kleuren of ontwerp. Klik hier om onze uitgebreide eindejaarscatalogus te bekijken.

Hieronder geven we je wat inspiratie voor een aantal bedrukte gifts en goodies (relatiegeschenken) voor het einde van het jaar.

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Per product zijn diverse mogelijkheden in afmetingen, aantallen, levertijden en ontwerpen. We verzorgen graag vrijblijvend een voorstel op maat, inclusief ontwerp.

Mail naar [email protected] voor meer informatie en een advies op maat!

Inhaakkalender aanvragen

Vul onderstaand formulier in om een PDF of papieren versie van de gratis inhaakkalender aan te vragen. 

Wil je hulp bij succes op social media? Plan dan een afspraak in met 1 van onze specialisten.

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en geef in het tekstvak aan om welk product het gaat, inclusief de gewenste aantallen en datum van levering in Nederland.
Het is op verzoek zeker mogelijk om het ontwerp door ons uit te laten voeren.