Kerstpakketten 2021

11 oktober 2021

Bedrukte kerstgeschenken

Kerstpakketten of eindejaarsgeschenken zijn elk jaar een mooie gelegenheid om medewerkers, relaties en opdrachtgevers eens extra te bedanken. Dit jaar is dat meer dan ooit een mooi moment om ze te bedanken.

Kies het juiste kerstpakket

We denken graag mee met de mogelijkheden binnen jouw wensen en budget. Een kerstpakket is tegenwoordig meer dan een verzameling van ragout, marshmallows, chocolademelk en kerstkransjes. Hoe lekker en leuk dat ook is. Steeds vaker wordt de vraag gesteld om iets nuttigs en duurzaams in de pakketten te stoppen. Met ons uitgebreide assortiment duurzame relatiegeschenken is er altijd wel iets zinvols en duurzaams te vinden om met jouw logo te bedrukken.

Daarnaast is er veel vraag naar vrije keuze voor medewerkers. Vanaf 500 deelnemers is het mogelijk om een eigen keuzecadeaushop samen te stellen. Medewerkers krijgen dan een mooie kerstkaart met een unieke code. Met die code kunnen ze in jullie eigen shop een cadeau kiezen wat ze het meest aanspreekt. Het assortiment in de shop bepalen we in overleg.

Keuze cadeaukaart

We kunnen ook diverse soorten cadeaukaarten leveren. In samenwerking met lokale ondernemers zorgen we zonder extra kosten voor een feestelijke verpakking van de gekozen cadeaukaart. Dat kunnen keuzecadeaukaarten zijn om zelf een passende cadeaukaart te kiezen, maar ook specifieke cadeaukaarten zoals bol.com, douglas.nl, intratuin, tijdschriftenbon, etc.

Kerstpakketten in stijl verpakken

Kies je voor een kerstpakket in een mooie doos? Dan kunnen we vanaf 100 stuks ook een bijpassende doos als verpakking regelen. Volledig of deels bedrukt met jouw eigen huisstijl of kerstontwerp.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Mail naar onze kerstpakkettenspecialist op [email protected].

Waarom Burnio? Kies voor kwaliteit en snelheid!

Inhaakkalender aanvragen

Vul onderstaand formulier in om een PDF of papieren versie van de gratis inhaakkalender aan te vragen. 

Wil je hulp bij succes op social media? Plan dan een afspraak in met 1 van onze specialisten.

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en geef in het tekstvak aan om welk product het gaat, inclusief de gewenste aantallen en datum van levering in Nederland.
Het is op verzoek zeker mogelijk om het ontwerp door ons uit te laten voeren.