Liefde voor sterke merken: Valentijn

2 februari 2023

Burnio Blog afbeelding Valentijn

Valentijnsdag: een mooi moment voor goede relaties

Het komt nogal eens voor dat we voorstellen bij opdrachtgevers waar vooral mannen werken om toch iets met Valentijnsdag te doen. Deze week was er nog een opmerking: ‘We zijn toch geen roze onderneming?’

Op basis van resultaten in voorgaande jaren zien we duidelijk dat verrassend communiceren in een positieve emotie werkt. Het is iets psychologisch. Je komt positief onder de aandacht, met een positieve emotie en op een verrassend moment. Daarmee wordt je merk sterker gemaakt. Je merknaam blijft hangen tussen de oren van je doelgroep.

Direct advies of een voorstel op maat? Mail naar [email protected]!

Wat te doen met Valentijnsdag?

Een goede voorbereiding is belangrijk. Probeer in je post vooral de menselijke kant van je organisatie te laten zien. Ben je een familiebedrijf? Benadruk dan het belang van sterke banden tussen medewerkers. Of wil je een glimlach tevoorschijn toveren bij je collega-bedrijven in de bouw? Verras ze dan eens met een chocoladehart met de boodschap: ‘We zijn blij met onze zakelijke relatie!’ We denken graag mee hoe we dit inhaakmoment creatief en zinvol in kunnen vullen voor jouw organisatie.

Producten voor Valentijnsdag

Opvallen met jouw merk begint met een goed verhaal en een sterke persoonlijkheid. En producten met jouw merkboodschap en logo ondersteunen deze boodschap. We hebben een uitgebreid assortiment wat je voor Valentijnsdag in kunt zetten. (En je kunt de producten uiteraard ook op andere momenten inzetten, zoals bij een jubileum, feestje of bijzondere order…)

Een greep uit het beschikbare assortiment:

Inspiratie voor Valentijnsdag producten met logo