Burnio marketing en communicatie

29 juni 2018

Marketing en communicatie Burnio Veenendaal

Burnio opvallend online heet vanaf nu BURNIO marketing & communicatie

Wat is het verschil?

Burnio startte in 2013 als online communicatiebureau. De eerste jaren stonden vooral in het teken van websites bouwen, projecten managen, trainingen geven voor LinkedIn, Facebook, Twitter en Instagram.

Dat ontwikkelde zich verder naar een meer marketingbureau met dienstverlening op het gebied van Google AdWords, Google Analytics, Facebook adverteren, LinkedIn campagnes, maar alles online.

En sinds 2 jaar zijn we bezig met het verder uitbouwen van onze dienstverlening, waardoor we nu op onze 5e verjaardag kunnen zeggen: BURNIO marketing & communicatie.

Enne… dat is 5 jaar ervaring binnen BURNIO, maar in 1995 maakten we al onze eerste logo’s en advertenties. Dus ruim 20 jaar ervaring.

Wie?

We werken uitsluitend met specialisten op hun vakgebied. Van designers tot front-end developers en van marketingspecialisten tot monteurs voor buitenreclame.

Jij wilt ondernemen. Daarom ben je ooit ondernemer geworden. Waar je voorheen alleen voor een goede website bij Burnio kwam, kun je nu bij Burnio terecht voor alles waar een logo op moet komen.

We stellen per project een team van specialisten samen die jouw vraagstuk perfect om kunnen zetten in strategie, vormgeving, concept en het ook nog eens uit kunnen voeren, zowel online als offline.

Wat?

Alles waar een logo op kan…

Dat lijkt een grote belofte, maar niets is te gek. Oh ja… en als er een event georganiseerd moet worden, dan regelen we dat van catering tot aftermovie.

Wil je het wat concreter?
Strandballen, websites, intranet, buitenreclame, social media profiel, kleding, bedrijfswagen, enveloppen, pennen, apps, interne bewegwijzering, roll-up banners, bierviltjes, zonnebrillen, keycords, posters, …

Waar?

In heel Nederland (en intussen ook daarbuiten voor enkele opdrachtgevers met vestigingen over de hele wereld): van Veenendaal tot Amsterdam, maar ook in Kesteren, Renswoude, Scherpenzeel, Den Haag.

Of via Google zoeken wereldwijd. Waar je doelgroep ook zit, wij weten ze te bereiken. Op een enkel onontdekt stukje van de wereld na. 😉

Okay, genoeg plaatsnamen genoemd om daarop goed gevonden te worden. Want goed gevonden worden is meer dan een goede tekst en een paar goed gekozen trefwoorden.

Waarom?

Communicatie is een vak. Je hebt een duidelijke richting nodig en een strategie hoe je je doelen wilt bereiken. Dat heeft te maken met naamgeving, uitstraling, doelgroep en zo nog een paar marketingtermen.

We willen je helpen je doelen te bereiken door een mooie, effectieve en betaalbare communicatie. Geen blablabla, maar in gewone mensentaal jouw doelgroep bereiken. En dat laten we je graag zien. Nodig ons uit of nodig jezelf bij ons uit. Tot binnenkort!?

BURNIO marketing en communicatie

Ook benieuwd naar onze mogelijkheden? Bel 0318-743426!

Inhaakkalender aanvragen

Vul onderstaand formulier in om een PDF of papieren versie van de gratis inhaakkalender aan te vragen. 

Wil je hulp bij succes op social media? Plan dan een afspraak in met 1 van onze specialisten.

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en geef in het tekstvak aan om welk product het gaat, inclusief de gewenste aantallen en datum van levering in Nederland.
Het is op verzoek zeker mogelijk om het ontwerp door ons uit te laten voeren.