Masterclass of workshop naar het hart van jouw merk

28 oktober 2021

Werkboek naar het hart van je merk - Burnio marketing communicatie workshop

Na jarenlange ervaring aan de kant van de opdrachtgever én na praktijkervaring bij diverse communicatiebureaus is het tijd om onze kennis te delen.

We hebben aan diverse sterke merken mee mogen werken. Soms heel herkenbaar op de voorgrond, maar meestal op de achtergrond. Als klankbord en ondersteuning van het management, de interne marketingmedewerker(s) of als adviseur van een bestuur.

Tools en gratis templates

Er zijn vele tools, templates, whitepapers en checklists als het op marketing en communicatie aankomt. Maar wat werkt wel en wat werkt niet? Te vaak zagen we organisaties verzanden in een overload aan mogelijkheden. Of door drukte was er te weinig tijd en prioriteit om het eigen merk en dus ook de eigen organisatie een stevige basis te geven. Het helpt je de visie en daarmee ook je unieke boodschap sterker te maken. Daardoor herkent jouw doelgroep zich beter en weten ze voor welke oplossingen ze bij je terecht kunnen.

Sterke merken voor zzp, zorg, mkb, onderwijs en non-profit

En dat geldt niet alleen voor startende ondernemers, maar ook voor MKB bedrijven die al langer bestaan. En stop niet met lezen, zeker ook in het onderwijs, de zorg en de non-profit sector is het noodzakelijk om je positionering en merkboodschap sterk te maken. Een goede strategie leidt tot meer plezier voor je medewerkers en meer herkenbaarheid bij jouw doelgroep. En niet onbelangrijk: dit is de basis voor een gezonde en zichzelf ontwikkelende organisatie.

Online huisstijlhandboek

Burnio stopt niet bij het bedenken van een goede strategie. We kunnen ook de uitwerking van een (nieuw) logo verzorgen en de toepassing van dat logo op diverse kanalen. We verwerken jouw huisstijl in een overzichtelijk en altijd actueel online huisstijlhandboek.

Persoonlijke ontwikkeling

Daarnaast staan we graag naast ondernemers als collega-ondernemer om als klankbord te dienen. Door onze jarenlange en brede ondernemerservaring merken we vaak dat het verfrissend is om even te kunnen klagen op een veilige plek buiten de organisatie. Het helpt soms om even buiten de organisatie in een spiegel te kijken, te reflecteren. En als personen vastlopen in de nieuwe strategie, kunnen we ze vanuit Burnid ook de nodige training en coaching aanbieden om talenten optimaal te benutten en verder te ontwikkelen.

Ga nu aan de slag

Er zijn 3 smaken om aan de slag te gaan. Je leest er alles over – inclusief de inhoud van ons masterclassprogramma – op onze pagina ‘Naar het hart van jouw merk’.

Wil je direct kennismaken? Bel of app dan naar (0318) 74 34 26 of stuur een mail naar [email protected].

Inhaakkalender aanvragen

Vul onderstaand formulier in om een PDF of papieren versie van de gratis inhaakkalender aan te vragen. 

Wil je hulp bij succes op social media? Plan dan een afspraak in met 1 van onze specialisten.

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en geef in het tekstvak aan om welk product het gaat, inclusief de gewenste aantallen en datum van levering in Nederland.
Het is op verzoek zeker mogelijk om het ontwerp door ons uit te laten voeren.