Meer dan een communicatiebureau

4 oktober 2017

Communicatiebureau Veenendaal

Communiceren kun je leren

Een communicatiebureau wat je helpt van a tot z met alles waar jouw boodschap en logo op staat? Dat kan bij Burnio!

De afgelopen jaren groter geworden door online communicatie. Van adviestrajecten tot interim projectmanagement en van social media training tot strategische communicatieplannen. Maar communiceren doe je niet alleen online. Ook offline is communiceren een vak.

Daarom werken wij intensief samen met een aantal partners. Van teksten tot fotografie en van huisstijlontwikkeling tot autobelettering. Per project schakelen we de juiste professionals in. Zo betaalt u nooit teveel en houden we de projectbegeleiding en overheadkosten laag.

Communicatieprofessionals

Al ruim 4 jaar werken we intensief samen met diverse partners. Zo hebben we de kracht en expertise van een groot bureau, met de snelheid van een zelfstandige professional. Als diverse opdrachtgevers voor kleinere, maar juist ook grotere en complexe (WordPress) websites hebben hier de afgelopen jaren van geprofiteerd.

Ook benieuwd naar onze mogelijkheden? Bel 0318-743426!

Inhaakkalender aanvragen

Vul onderstaand formulier in om een PDF of papieren versie van de gratis inhaakkalender aan te vragen. 

Wil je hulp bij succes op social media? Plan dan een afspraak in met 1 van onze specialisten.

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en geef in het tekstvak aan om welk product het gaat, inclusief de gewenste aantallen en datum van levering in Nederland.
Het is op verzoek zeker mogelijk om het ontwerp door ons uit te laten voeren.