Mondkapjes Alpha Nederland

ALPHA CURSUS NEDERLAND

Alpha staat voor in contact komen met anderen en een open gesprek met elkaar voeren, daarom het Alpha mondkapje. Het mondkapje is te verkrijgen in de kleur wit of donkerblauw met subtiel het Alpha-logo aan de zijkant. Een mooie manier om met iemand in de supermarkt of in de trein in gesprek te raken!

Mondkapjes waren in 2020 wereldwijd moeilijk leverbaar door de hoge vraag in verband met de Corona / Covid-19 pandemie. De mondkapjes werden op een gegeven moment ook verplicht voor iedereen in het openbaar. Ook voor mensen die niet in de gezondheidszorg werkzaam waren. Er is snel opgeschaald -voor zover mogelijk- in de productie binnen Nederland en de rest van de Europese Unie om minder afhankelijk te zijn van de grote leveranciers uit het Verre Oosten. De mondkapjes werden in korte tijd gedrukt en in elkaar genaaid door ateliers in Nederland en Duitsland. Hierdoor waren (en zijn) we in staat om kwalitatief goede (niet-medische) mondmaskers met jouw logo of huisstijl te leveren.

Mondkapjes en andere COVID-19 materialen

We hopen uiteraard dat deze producten nooit meer nodig zullen zijn, maar als dat wel het geval is, zijn we in staat om snel te schakelen en ondernemers, zorginstellingen en scholen te voorzien van goede, betaalbare en zinvolle COVID-19 materialen voor communicatie, bescherming en bewegwijzering. Kijk voor alle COVID-19 / Pandemie producten op onze themapagina COVID Drukwerk.

Opdrachtgever

Alpha Nederland

Website

https://alphanederland.org/

Datum

9 oktober 2020
t

WAT?

Ontwerp
Drukwerk
Mondkapje met logo

CORONA DRUKWERK

Burnio heeft voor Alpha Nederland de mondkapjes met logo geleverd. Het proces van ontwerp tot en met levering is door Burnio naar tevredenheid geregeld.

Burnio marketing en communicatie - Alpha Nederland mondkapjes

Mondkapjes Alpha Nederland

Waarom Burnio? Kies voor kwaliteit en snelheid!

Een vraag of opdracht voor Burnio?

Inhaakkalender aanvragen

Vul onderstaand formulier in om een PDF of papieren versie van de gratis inhaakkalender aan te vragen. 

Wil je hulp bij succes op social media? Plan dan een afspraak in met 1 van onze specialisten.

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en geef in het tekstvak aan om welk product het gaat, inclusief de gewenste aantallen en datum van levering in Nederland.
Het is op verzoek zeker mogelijk om het ontwerp door ons uit te laten voeren.