Priema BV nieuwe WordPress website

13 april 2016

Website Priema BV hoevelaken WordPress Burnio

Priema BV heeft een nieuwe website

In samenwerking met V1 Communicatie hebben we een nieuwe, meertalige website gebouwd voor Priema BV. Deze website was 1 van de eerste websites die we als startend marketing- en communicatiebureau hebben gerealiseerd. Vanuit loondienst bij V1 Communicatie hebben we een vliegende start gehad met een aantal online opdrachten. Daar was de nieuwe website van Priema uit Hoevelaken een mooi voorbeeld van.

Ontwerp Priema website en bouwen in WordPress

Zij verzorgden de vernieuwing van de huisstijl en de doorvertaling naar een compleet vernieuwde website in meerdere talen. We hebben het ontwerp omgezet van PhotoShop ontwerpen naar werkende HTML en CSS binnen het WordPress CMS. Door gebruik te maken van WordPress in combinatie met de DIVI visuele themabouwer hebben we een eenvoudig te beheren website gerealiseerd. Deze website kan jaren mee.

Priema is specialist in het dieptrekken, stansen en lassen van metalen onderdelen voor o.a. de automotive branche.

Bekijk de website op https://priemabv.nl/

WordPress websites

We ontwerpen websites voor diverse organisaties: van zorg tot onderwijs, startende ondernemers en bestaande MKB ondernemingen. We starten met het door en door leren kennen van jouw organisatie, waarna we aan de slag gaan met het ontwerp van jouw website. We verzorgen teksten, fotografie, video en het documenteren van de (online) huisstijl. We realiseren de website en zorgen voor de vulling en livegang van jouw nieuwe website.

Tot slot geven we de beheerders een complete training voor het beheren en uitbreiden van de website. Ondertussen zorgen wij dagelijks voor backups en updates van jouw website. Hiermee blijft je website up-to-date en veilig.

Websites portfolio

Burnio ontwerpt en bouwt graag jouw corporate website. Benieuwd welke projecten in de afgelopen jaren gevolgd zijn na de bouw van deze website? Je kunt het zien in ons uitgebreide portfolio.

Voor meer complexe website, zoals webapps, e-commerce websites of website met verschillende, beveiligde toegangsrollen (intranet / forum) werken we samen met gespecialiseerde partners op dit vlak. Ook op zoek naar een parter die je helpt bij het ontwikkelen van een goede online aanwezigheid? Een partner die verder kijkt dan alleen de projectopdracht? Maak dan kennis met onze ervaren communicatiespecialisten. Maak een afspraak via [email protected].

Waarom Burnio? Kies voor kwaliteit en snelheid!

Inhaakkalender aanvragen

Vul onderstaand formulier in om een PDF of papieren versie van de gratis inhaakkalender aan te vragen. 

Wil je hulp bij succes op social media? Plan dan een afspraak in met 1 van onze specialisten.

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en geef in het tekstvak aan om welk product het gaat, inclusief de gewenste aantallen en datum van levering in Nederland.
Het is op verzoek zeker mogelijk om het ontwerp door ons uit te laten voeren.