0318 - 74 34 26 info@burnio.nl
Fotoproducten met korting

Fotoproducten met korting

Smartphoto.nl geeft tot wel 40% korting op diverse fotoproducten. Van fotoafdrukken op papier tot complete albums, schorten, mokken, bekers, en hout.

50 gratis foto’s!
Je krijgt nu bij Webprint 50 gratis foto’s (exclusief verwerking en verzending)! Bestel nu je foto’s!

Kerstpakketten 2020

Kerstpakketten 2020

Kerstpakketten of eindejaarsgeschenken zijn elk jaar een mooie gelegenheid om medewerkers, relaties en opdrachtgevers eens extra te bedanken. Dit jaar is dat meer dan ooit een mooi moment om ze te bedanken.

Dit jaar hebben we het meest uitgebreide assortiment ooit op Kerstpakketonline.nl.
Kerstpakket collectie 2020

Burnio is 7 jaar!

Burnio is 7 jaar!

We zijn 25 september alweer 7 jaar actief als Burnio.

De tijd vliegt voorbij. In de afgelopen jaren hebben we vol passie al veel opdrachtgevers mogen laten opvallen bij hun doelgroep. Prikkelende communicatie met mooie beelden, duidelijke teksten en unieke totaalconcepten.

Dankbaar voor alle vertrouwen van onze opdrachtgevers en de partners in ons netwerk. Samen hopen we nog veel mooie projecten uit te voeren.

#Marketing #Communicatie #Veenendaal #Rhenen #Ede #Lunteren #Ederveen #Kesteren #Utrecht #Doorn #Achterberg #Apeldoorn #Barneveld #Overberg #Strategie #SocialMedia #AdWords #GoogleAds #Facebook #LinkedIn #Instagram #Jubileum

https://www.burnio.nl

Nieuwe website Wartburg Woudenberg

Nieuwe website Wartburg Woudenberg

WARTBURG WOUDENBERG: ZORGEN VOOR ELKAAR

Basisschool De Wartburg in Woudenberg heeft Burnio gekozen als bureau voor vormgeving. De website is vandaag (25 juni 2020) live gegaan.

WEBSITE BASISSCHOOL

Er is de afgelopen weken intensief samengewerkt aan een compleet vernieuwde website voor De Wartburg. Focus ligt nu op het werven van nieuwe collega’s en stagiaires. Ook ouders die op zoek zijn naar een goede school voor hun kind krijgen op deze nieuwe website betere en meer informatie.

ONDERWIJSSPECIALIST

Door de jarenlange ervaring in het onderwijs als leerkracht is Burnio specialist op het gebied van onderwijscommunicatie. Diverse scholen hebben de weg naar Burnio al gevonden in de afgelopen jaren, zoals de Willem Teellinckschool – Achterberg, het Kompas – Montfoort, De Zaaier – Harskamp, de Wartburg – Woudenberg en een ook een aantal scholen voor voortgezet en volwassenonderwijs.

https://dewartburg.nl/

Desinfectiezuil met logo

Desinfectiezuil met logo

Speciaal ontwikkeld voor de mensen met oog voor detail. Een prachtige desinfectiezuil, gemaakt door de echte meubelmakers van 18 mm meubelpaneel afgewerkt met kantenband.

Verkrijgbaar met opdruk, of helemaal blanco. Geleverd in stevige doos en gemakkelijk, binnen enkele minuten, in elkaar te zetten.

De desinfecterende handgel is als optie bij te bestellen. Deze kan in de daarvoor bestemde en meegleverde beugel gehangen worden.

Bel (0318) 74 34 26 of mail naar info@burnio.nl voor meer informatie en de actuele prijs.

Bekijk al onze Corona / Covid bedrukte producten >

 

Pin It on Pinterest