Onderzetter openers bedrukken

Onderzetter met flesopener bedrukken

Op zoek naar een opvallend relatiegeschenk, wat ook nog eens dagelijks gebruikt kan worden? Dan is een bedrukte onderzetter met opener en logo echt wat voor je! Val op bij de koffie en thee én bij de vrijdagmiddagborrel. De onderzetters zijn voorzien van een flesopener. Deze onderzetters kunnen bedrukt worden aan 1 zijde met jouw logo.

Bij deze onderzetters kun je kiezen uit diverse kleuren: zwart, blauw, rood, oranje, groen, geel, wit en grijs. We kunnen aan 1 zijde een full colour bedrukking voor je erop maken. Dat kan je logo zijn, maar ook een leuke boodschap.

We hebben nog heel veel meer producten rondom het thema eten en drinken die we kunnen voorzien van jouw ontwerp. Bekijk alle horecaproducten op deze pagina.
We verzorgen allerlei relatiegeschenken en producten in jouw huisstijl of met jouw logo. Of het nu gaat om deze onderzetters of bedrukte bierviltjes. Werken aan een merk wat spontaan herkend wordt is een kwestie van veel en vaak herhalen. Herhaling is de kracht van communicatie. Dus zorg ervoor dat je bezoekers of gasten een totaalbeleving geeft. Tender, love en care voor in de horeca. Dat begint met de inrichting van je ruimte met wandplaten, matten met logo, een reclamebord en vlaggen buiten en dat kun je tot in de kleinste details doorvoeren in de menukaarten, suikerzakjes, bestekzakjes, pepermuntjes en cadeaubonnen. Ook op zoek naar een vaste communicatiepartner die je begrijpt en snel alles binnen jouw budget weet te realiseren? Dan ben je bij Burnio marketing en communicatie aan het juiste adres. En dat zeggen we niet alleen zelf, maar ook onze opdrachtgevers geven aan blij te zijn met de kwaliteit en enorme snelheid.

Van idee tot uitvoering

Je kunt bij ons terecht voor marketing en communicatie. We zeggen ook weleens: we zijn een communicatiebureau in Veenendaal en zorgen voor alles waar jouw logo op kan of moet komen. Maar je communiceert nooit iets zomaar. Dus we denken graag samen na over de strategie. Het hart van jouw merk doet er toe en kan als kaptstok fungeren voor alle (online) marketing en communicatie. Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak met onze senior communicatiespecialisten via [email protected].

Prijsindicatie

Vanaf € 0,75 per stuk bij 5000 stuks.

Prijzen zijn excl. ontwerpkosten en btw. • Inclusief gratis levering binnen Nederland

Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

Minimale afname

50 stuks

Standaard levertijd

15 werkdagen

Spoedlevering

8 werkdagen

Bedrukking

Enkelzijdig full color

55 x 45 mm

23 grams kunststof

Zwart, blauw, rood, oranje, groen, geel, wit en grijs.

Geen

Aanleverspecificaties en templates op aanvraag verkrijgbaar.

Onderzetter met opener bedrukken

Onderzetter openers bedrukken

Waarom Burnio? Kies voor kwaliteit en snelheid!

Offerte aanvragen

Flyers

Visitekaartjes

Premiums

Inhaakkalender aanvragen

Vul onderstaand formulier in om een PDF of papieren versie van de gratis inhaakkalender aan te vragen. 

Wil je hulp bij succes op social media? Plan dan een afspraak in met 1 van onze specialisten.

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en geef in het tekstvak aan om welk product het gaat, inclusief de gewenste aantallen en datum van levering in Nederland.
Het is op verzoek zeker mogelijk om het ontwerp door ons uit te laten voeren.