Online huisstijlhandboek

1 november 2021

Je hebt als organisatie een prachtig logo en een aantal bijpassende kleuren. Maar waar ga je die opslaan, zodat iedereen er makkelijk bij kan? En hoe bewaak je de huisstijl? Hoe zorg je ervoor dat iedereen op de juiste manier jouw logo gebruikt?

En hoe vaak krijg je vragen als ‘Kun je jouw logo even als EPS aanleveren?’ Of: ‘Wat is de PMS kleur van je logo?’.

Bekijk hier een online voorbeeld van een huisstijlhandboek van Burnio >

Huisstijl documenteren

Burnio heeft nu een online oplossing voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudige, maar vooral handige plek voor het documenteren van alles rondom jouw merk. We bieden een online huisstijlhandboek aan waarin we voor jou een aantal zaken vastleggen. Jij en jouw medewerkers kunnen daar dan altijd bij. Je kunt het eenvoudig actualiseren bij een wijziging en het is mogelijk om een linkje aan te leveren bij die ene leverancier die om het logo in EPS vroeg.

Wat kan ik in het handboek vastleggen?

We hebben in ons platform de mogelijkheid om de volgende elementen goed vast te leggen:

Wat kost een online huisstijlhandboek?

Dat is afhankelijk van de omvang van jouw huisstijl. Neem contact op met Burnio voor meer informatie of een demo van het systeem. We kunnen al vanaf € 750,- eenmalig en € 75,- per jaar een centrale en actuele plek geven aan jouw huisstijl. Een investering die je terug gaat verdienen, doordat je niet langer meer hoeft te zoeken naar bestanden, kleurcodes en beelden als daar om gevraagd wordt.

Schermafbeeldingen van ons huisstijl online handboek:

 

Eerst goed nadenken over jouw merk?

Dat kan zeker samen met Burnio. We nemen je met onze workshops of masterclasses mee naar het hart van jouw merk. Lees er meer over op de pagina ‘Naar het hart van jouw merk’.