WIE ZIJN WIJ?

EEN NETWERK VAN PROFESSIONALS
MEER INFOBEKIJK ONS WERK

Netwerk van professionals

Burnio communicatie is sinds 2013 actief als bureau voor (online) marketing en communicatie. Onze eerste logo’s en advertenties maakten we al in 1994 en onze eerste website in 1997. 

Samen met andere zelfstandige professionals en kleinschalige bureaus in de regio vormen we een sterk netwerk. Per project schakelen we de juiste specialisten in.

Door dit netwerk kunnen we alle marketing- en communicatieprojecten aan. Van interim opdrachten tot complexe webapplicaties. 

En dat niet alleen voor online communicatie, maar ook voor offline, events, magazines, buitenreclame, bedrijfsvideo’s, logo’s, pennen, kleding, visitekaartjes, briefpapier, etc…

Grote resultaten door klein te blijven

Opvallen doe je vooral door jezelf te blijven. Burnio Communicatie is opgericht in september 2013 opgestart door Marco van Blijderveen. Een ervaren online communicatiespecialist. Na jarenlange ervaring in het onderwijs, bedrijfsleven en communicatiebureaus was het toen tijd om meer organisaties te laten profiteren van zijn communicatiekennis.

Ruime ervaring en expertise in de branches: onderwijs, horeca, starters, zzp’ers, MKB, (ouderen)zorg.

Even voorstellen

Waarom alle medewerkers voorstellen op een ‘Over ons’ pagina? Omdat het vaak vertrouwen wekt.

Daar doen we dan maar aan mee. Niet om ons mooier voor te doen dan we zijn, maar om te laten zien dat we als zelfstandige professional toch alle expertises integraal aanbieden. Het gaat niet om de man of vrouw en zijn of haar gezicht, maar om de vakkennis.

Marco

Senior marketing / communicatiespecialist

Maurijn

Designer

Jacob

Developer

Mariëlle

Fotografie

Mark

Drukwerk

Lisette

Tekstschrijver

Jeroen

Developer

Martijn

Events

Jeroen

Events/SEO/content

Bertus

Events

Kees

Events

Jeroen

Design

Patrick

Drukwerk / premiums

Peter

Premiums

Wouter

Cameraman en editor

Jaap

Signing en bedrijfskleding

Verrassend toch? Hoe een zelfstandige professional je toch alles kan bieden wat je nodig hebt, zonder dure overheadkosten!

Pin It on Pinterest