0318 - 74 34 26 info@burnio.nl

Wie zijn wij?

Een netwerk van professionals!
Tijd om kennis te maken!

Grote resultaten door klein te blijven

Opvallen doe je vooral door jezelf te blijven. Burnio Communicatie is opgericht in september 2013 opgestart door Marco van Blijderveen. Een ervaren online communicatiespecialist. Na jarenlange ervaring in het onderwijs, bedrijfsleven en communicatiebureaus was het toen tijd om meer organisaties te laten profiteren van zijn communicatiekennis.

Netwerk van professionals

De eerste jaren stonden in het teken van bouwen aan relaties. Pieken in de planning werden opgevangen door samen te werken met andere zelfstandige professionals of kleinschalige bureaus in de regio. Hierdoor is er een sterk netwerk ontstaan van zelfstandige professionals die ingeschakeld worden op het moment dat ze nodig zijn binnen een project.

Door dit netwerk kunnen we letterlijk projecten aan van de bakker om de hoek tot aan de grote multinational met meerdere vestigingen. En dat niet alleen voor online communicatie, maar ook voor offline, events, magazines, buitenreclame, etc…

Even voorstellen

Waarom alle medewerkers voorstellen op een ‘Over ons’ pagina? Omdat het vaak vertrouwen wekt.
Daar doen we dan maar aan mee. Niet om ons mooier voor te doen dan we zijn, maar om te laten zien dat we als zelfstandige professional toch alle expertises integraal aanbieden. Het gaat niet om de man of vrouw en zijn of haar gezicht, maar om de vakkennis.

En tja… sommige mensen hebben nu eenmaal meer een hoofd voor de radio, dan voor het web. 😉

Marco

Online specialist

Maurijn

Vormgever / front-end developer

Jordi

Stagiair

Jacob

Developer

Marcel

Vormgever

Jan

Video

Willem

Developer

Korné

Developer

Anne

Tekstschrijfster

Karel

Developer

Regina

Fotografie

Verrassend toch? Hoe een zelfstandige professional je toch alles kan bieden wat je nodig hebt, zonder dure overheadkosten!

Pin It on Pinterest