Posters de Lunterse Boer

VEILIG VERGADEREN, ETEN EN SLAPEN

Bij De Lunterse Boer is het in de Corona periode telkens aanpassen aan de veranderende regelgeving vanuit de overheid. Desondanks blijven ze de gasten met een glimlach ontvangen en houden ze de maatregelen in acht.


Breng de sfeer van jouw horecazaak naar buiten: Posters ontwerpen en drukwerk op maat bij Burnio

Bij Burnio Reclame en Communicatie in Veenendaal begrijpen we dat de presentatie van je horecazaak van groot belang is. Van aankondigingen en menu’s tot opvallende eventposters, onze creatieve ontwerpers en hoogwaardige drukwerkservice tillen jouw visuele identiteit naar een hoger niveau. Ontdek hoe wij met passie en precisie jouw boodschap tot leven kunnen brengen op posters in diverse formaten, zoals A2, A1 en A0 formaat.

Sfeervolle aankondigingen die opvallen

Breng de sfeer van jouw horecazaak naar buiten met posters die opvallen. Onze ontwerpers gaan verder dan de standaard en creëren visuele meesterwerken die passen bij de unieke stijl van jouw zaak. Van speciale aanbiedingen tot evenementen, wij vertalen jouw boodschap naar een visueel aantrekkelijke aankondiging.

Menu’s die de smaakpapillen stimuleren

Een goed ontworpen menu is de eerste stap naar een onvergetelijke culinaire ervaring. Laat ons team van creatieve geesten je menu tot leven brengen op prachtige posters. Van heerlijke afbeeldingen tot overzichtelijke lay-outs, wij zorgen ervoor dat jouw menu de smaakpapillen stimuleert voordat de eerste hap is genomen.

Opvallende eventposters in verschillende maten

Of je nu een speciaal evenement organiseert, live muziek presenteert of gewoon de aandacht wilt trekken, onze posters in A2, A1 en A0 formaat zijn de perfecte manier om op te vallen. Met oog voor detail en jouw specifieke wensen ontwerpen en drukken we posters die de nieuwsgierigheid wekken en de juiste doelgroep bereiken. Ook de bijbehorende sandwichborden en stoepborden hebben we tegen aantrekkelijke tarieven in ons assortiment voor je beschikbaar.

Eenvoudig posters bestellen en snel geleverd

Bij Burnio maken we het eenvoudig om jouw gepersonaliseerde posters te bestellen. Ons team zorgt voor een vlotte verwerking in een opvallend en passend ontwerp o.b.v. jouw briefing. We verzorgen na akkoord ook een snelle levering, zodat je snel kunt genieten van de resultaten.

Geef jouw horecazaak de visuele boost die het verdient met de posterontwerp- en drukservice van Burnio Reclame en Communicatie. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij de sfeer en stijl van jouw zaak naar een hoger niveau tillen.

Opdrachtgever

de Lunterse Boer

Website

https://www.lunterseboer.nl/

Datum

9 oktober 2020
t

WAT?

Vormgeving
Signing
Reclamebord
Drukwerk
Stoepbord

CORONA COMMUNICATIE

Om de regels bij binnenkomst meteen goed duidelijk te maken zijn er posters gemaakt met de regels van dat moment. De posters worden in een speciaal A1 formaat stoepbord geplaatst. Burnio verzorgde het ontwerp en drukken van de posters en de levering van de stoepborden.

Burnio marketing en communicatie - De Lunterse Boer Covid poster

Posters de Lunterse Boer

Waarom Burnio? Kies voor kwaliteit en snelheid!

Een vraag of opdracht voor Burnio?

Inhaakkalender aanvragen

Vul onderstaand formulier in om een PDF of papieren versie van de gratis inhaakkalender aan te vragen. 

Wil je hulp bij succes op social media? Plan dan een afspraak in met 1 van onze specialisten.

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en geef in het tekstvak aan om welk product het gaat, inclusief de gewenste aantallen en datum van levering in Nederland.
Het is op verzoek zeker mogelijk om het ontwerp door ons uit te laten voeren.