Recreatie website Droomhuis Zeeland

13 april 2016

Recreatie website Droomhuis Zeeland en Roekelse Bos Veluwe

Nieuwe website voor Strandlaan 8 – Droomhuis Zeeland

Voor de eigenaren van een prachtige vakantievilla in Zeeland hebben we een nieuwe WordPress website gemaakt. Volledig responsive en met een overzichtelijke kalender voor de beschikbaarheid.

Bekijk de site (of boek direct) op http://strandlaan8.nl/ Update december 2022: deze website is helaas niet meer actief.

WordPress websites voor recreatie en verhuur

We hebben hebben al diverse websites gemaakt voor zakelijke en particuliere verhuurders van kamers, hotels, b&b en vakantiewoningen. De uitdaging is om de sfeer en beleving van de locatie op de juiste manier in woord en beeld naar voren te laten komen op de website. Ook het koppelen met bestaande of nieuwe boekingssystemen behoort tot de mogelijkheden. Zo zien bezoekers aan de site meteen wanneer uw woning of kamer wel of niet beschikbaar zijn om te boeken.

Door de website voor recreatie ook te combineren met een strategische contentplanning en social media kanalen inclusief beheer en betaalde promoties, zijn we in staat om op specifieke en vooral relevante zoekwoorden hoog te laten scoren in de zoekresultaten online.

Hotel, vakantiehuis en wellness

We hebben o.a. gebouwd aan de website van een vakantiehuisje ‘Heidelodge Eco Wellness’ op Park Berkenrhode in Wekerom op de Veluwe: roekelsebos.nl. Daarnaast hebben we de boekingskalender verzorgd voor de VakantieVilla van De Lunterse Boer in Lunteren: https://www.lunterseboer.nl/nl/vakantievilla-lunteren/

Dit zijn slechts 2 voorbeelden van onze recreatieportfolio. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze recreatie experts via [email protected].

Inhaakkalender aanvragen

Vul onderstaand formulier in om een PDF of papieren versie van de gratis inhaakkalender aan te vragen. 

Wil je hulp bij succes op social media? Plan dan een afspraak in met 1 van onze specialisten.

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en geef in het tekstvak aan om welk product het gaat, inclusief de gewenste aantallen en datum van levering in Nederland.
Het is op verzoek zeker mogelijk om het ontwerp door ons uit te laten voeren.