Terugblik op 2022

19 december 2022

We wensen je een mooie kerst een een fantastisch 2023

Van 21 december 2022 t/m 4 januari 2023 zijn wij gesloten.*

Al bijna 10 jaar Burnio

Volgend jaar vieren we ons 10-jarig bestaan. En dat voelt ergens heel onwerkelijk. Na jarenlange ervaring in marketing en communicatie, was het in 2013 eindelijk zover om de stap naar de Kamer van Koophandel te zetten. Niet wetend wat er in de jaren daarna allemaal zou volgen. Van pittige uitdagingen en het welbekende ‘corvee-werk’ voor ondernemers: acquisitie en administratie; tot de mooiste projecten om in vast te bijten.

We zijn onze opdrachtgevers dankbaar voor het vertrouwen. Of het nu om een herdruk van een visitekaartje ging of het ontwikkelen van een compleet nieuwe huisstijl inclusief het bedenken van een passende bedrijfsnaam.

Terugblik op 2022

In het afgelopen jaar hebben we ook weer gewerkt aan hele mooie opdrachten voor diverse opdrachtgevers. We hebben ondernemers beter vindbaar gemaakt met zoekmachine optimalisatie (SEO), social media beheer en SEA. Maar ook voor ontwerp en het produceren van drukwerk weten jullie ons steeds beter te vinden. Afgelopen jaar hebben we tienduizenden visitekaartjes geleverd. En we hebben veel brochures voor nieuwe producten of diensten ontworpen en gedrukt.

Afgelopen jaar hebben we vooral veel inzet gezien op online marketing via social media en monitoring van de websitebezoekers. Daarnaast hebben we qua drukwerk vooral veel gewerkt aan maatwerk brochures voor trainers en coaches. Zij bedenken in overleg met ons het programma. We helpen het doel en de boodschap nog scherper neer te zetten met diverse werkvormen en verwerken dat uiteindelijk in papieren boekjes, werkbladen, online oefeningen en videomateriaal. Zo komt na jaren toch de onderwijservaring weer samen met het communicatievak.

Rust

Vanuit Burnid bieden we medewerkers en ondernemers de kans om te reflecteren. Dat doen we door coaching, DISC analyses, persoonlijke gesprekken en groepstrainingen. Dat kan zowel preventief als verzuimbegeleiding zijn. De zoektocht naar rust in drukke werkweken is de afgelopen jaren zeker niet minder geworden. Komend jaar zullen we dan ook nog meer op dit onderdeel in gaan zetten. En om het goede voorbeeld te geven, zullen we ook een rustperiode voor onszelf inlassen. Een periode om te reflecteren, tijd te besteden aan vrienden en familie, maar ook een periode om kennis weer te vergroten en creatieve inspiratie op te doen. Dat lukt niet door even een kort rustmomentje. Daarom zijn we van 21 december t/m 5 januari gesloten.*

Vooruitblik 2023

We wensen je mooie kerstdagen en een fantastisch 2023. Is fantastisch dan wel het juiste woord? Je kunt daar allerlei bijvoeglijke naamwoorden neerzetten, maar we wensen je in ieder geval het beste. Het beste voor je persoonlijke leven en gezondheid, je werk, je onderneming, je familie en vrienden. En we hopen onze bestaande relaties en nieuwe relaties in het komende jaar weer met raad en daad terzijde te staan op het gebied van training, coaching, marketing, communicatie, vormgeving en drukwerk.

We denken graag aan de voorkant van een campagne, rebranding, advertentie, etc. met je mee. Dus wil je ook een bakkie doen met 1 van onze communicatiespecialisten in het jubileumjaar 2023? Maak dan een afspraak via [email protected].


*Opdrachtgevers met een servicecontract kunnen in die periode voor spoedgevallen contact opnemen via het bij hen bekende telefoonnummer en mailadres.

Waarom Burnio? Kies voor kwaliteit en snelheid!

Inhaakkalender aanvragen

Vul onderstaand formulier in om een PDF of papieren versie van de gratis inhaakkalender aan te vragen. 

Wil je hulp bij succes op social media? Plan dan een afspraak in met 1 van onze specialisten.

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en geef in het tekstvak aan om welk product het gaat, inclusief de gewenste aantallen en datum van levering in Nederland.
Het is op verzoek zeker mogelijk om het ontwerp door ons uit te laten voeren.