Verpakkingen voor de horeca (SUP)

4 augustus 2021

Op 03 juli 2021 is de nieuwe Europese SUP-regelgeving officieel ingevoerd in de regelgeving van alle EU-lidstaten. De maatregelen in deze Single Use Plastic richtlijn hebben o.a. betrekking op verloren vistuig en op kunststof wegwerpplastics, waaronder ook verschillende verpakkingen. Zo zijn bijvoorbeeld plastic bestek en wattenstaafjes verboden en is het verplicht om een specifiek beeldmerk op kartonnen koffiebekers te plaatsen.

Om hier een bijdrage aan te kunnen leveren, introduceren we 10 nieuwe verpakkingen voor voedingsmiddelen. Al deze 10 producten zijn gemaakt van 350 g/m² Grease Guard GT2 vouwkarton, een duurzaam materiaal wat 0% plastic bevat en daarom voldoet aan de regelgeving van de SUP-richtlijn. Er hoeft dan ook geen beeldmerk op deze verpakkingen te worden gedrukt. Take it away!

Voedselveilig drukwerk

  • Alle verpakkingen bevatten 0% plastic en voldoen daarom aan de nieuwe SUP-regelgeving welke sinds 03-07-2021 van kracht is
  • Het materiaal is voedselveilig en geschikt voor direct voedselcontact met droge, vochtige en vette voedingsmiddelen

Bekijk ons hele horeca assortiment hier >

 

 

Verpakkingen voor de horeca: cafetaria, tak-away, fastfood, etc.

We hebben een uitgebreid assortiment beschikbaar:

Inhaakkalender aanvragen

Vul onderstaand formulier in om een PDF of papieren versie van de gratis inhaakkalender aan te vragen. 

Wil je hulp bij succes op social media? Plan dan een afspraak in met 1 van onze specialisten.

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en geef in het tekstvak aan om welk product het gaat, inclusief de gewenste aantallen en datum van levering in Nederland.
Het is op verzoek zeker mogelijk om het ontwerp door ons uit te laten voeren.