Visitekaartjes

14 oktober 2021

Een eerste indruk maak je zelf, maar een goede indruk achterlaten is soms ook een kwestie van een goed verzorgd en opvallend visitekaartje. Een visitekaartje bevat niet alleen de mogelijkheid om allerlei informatie over te dragen zoals naam, adres, mailadres en telefoonnummer.

Er zijn tegenwoordig ook diverse hybride oplossingen met NFC chips, waarbij je met een tik van de telefoon de contactgegevens over kunt zetten in de telefoon van de ander. Maar ook voor gewone, papieren visitekaartjes kun je Burnio inschakelen. We maken een ontwerp wat past bij jouw merk en adviseren welk papier en welke afwerking het beste bij jouw organisatie past voor de juiste uistraling.

En we drukken de visitekaartjes ook nog voor je tegen scherpe prijzen en met snelle levertijden. Wil je alle mogelijkheden bekijken? Kijk dan op onze speciale pagina met uitgebreide uitleg over visitekaartjes >

Inhaakkalender aanvragen

Vul onderstaand formulier in om een PDF of papieren versie van de gratis inhaakkalender aan te vragen. 

Wil je hulp bij succes op social media? Plan dan een afspraak in met 1 van onze specialisten.

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en geef in het tekstvak aan om welk product het gaat, inclusief de gewenste aantallen en datum van levering in Nederland.
Het is op verzoek zeker mogelijk om het ontwerp door ons uit te laten voeren.