Wandplaten vakantieparken

In opdracht van diverse opdrachtgevers verzorgen we maatwerk wandplaten voor vakantiehuisjes. Voor de inrichting van vakantiewoningen krijgen eigenaren of investeerders vaak de kans om persoonlijk accenten aan te brengen in de woning. We verzorgen maatwerk producties van aluminium dibond en canvas wandplaten. Van cirkels met 30 cm doorsnede tot wandplaten van 120×80 cm. inclusief ophangsysteem.

Uitkiezen en bestellen kan dan via een persoonlijke bestelpagina. Als particulier een plaat bestellen kan via sfeerplaat.nl.

De platen zijn verkrijgbaar met diverse standaard afbeeldingen, eigen foto’s of betaalde stockfoto’s. Gratis foto’s zijn te vinden via ons blogbericht: ‘Gratis goede foto’s’.

Opdrachtgever

Diverse opdrachtgevers (interieurstylisten, vakantieparken, particulieren)

Website

https://sfeerplaat.nl/

Datum

2 januari 2022
t

WAT?

  • Vormgeving
  • Fotobewerking
  • Signing
  • Foto op aluminium dibond
  • Foto op canvas
  • Foto op behangcirkel

Naast standaard en maatwerkoplossingen zijn er oneindig veel mogelijkheden voor wandbekleding. Bekijk alle mogelijkheden op de pagina ‘Plaat of textiel met foto’.

Een vraag of opdracht voor Burnio?

Inhaakkalender aanvragen

Vul onderstaand formulier in om een PDF of papieren versie van de gratis inhaakkalender aan te vragen. 

Wil je hulp bij succes op social media? Plan dan een afspraak in met 1 van onze specialisten.

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en geef in het tekstvak aan om welk product het gaat, inclusief de gewenste aantallen en datum van levering in Nederland.
Het is op verzoek zeker mogelijk om het ontwerp door ons uit te laten voeren.