Website Dorrestijn Groep

Dorrestijn Groep certificeringen en bedrijfsinformatie

Voor Dorrestijn Groep hebben we een eenvoudig te beheren site gemaakt voor informatie die voor alle bedrijven binnen de groep van belang zijn om te publiceren. Op de site van de groep kun je eenvoudig doorklikken naar de verschillende onderdelen.

Ook de behaalde certificeringen zijn terug te vinden voor opdrachtgevers op de site.

Snel een WordPress site

De vraag om alle certificeringen centraal te kunnen beheren voor de verschillende bedrijfsonderdelen had enige urgentie. Door onze ruime ervaring met WordPress, waren we in staat om binnen 24 uur een goedwerkende WordPress site te bouwen voor deze aanvraag. Natuurlijk zijn er later nog onderdelen verder verbeterd en uitgebreid.

Deze WordPress site is eenvoudig in beheer. Afbeeldingen worden automatisch omgezet bij het uploaden naar moderne WebP formaten en pagina’s zijn eenvoudig te beheren met de DIVI visual builder. Je kunt de site via de ‘voorkant’ bewerken door middel van WYSIWYG (wat je ziet is wat je krijgt). Er is geen technische kennis nodig van HTML of CSS. Als je kunt werken met Word, dan kun je ook werken met onze WordPress websites.

WordPress hosting en onderhoud

WordPress websites van Burnio worden turn-key opgeleverd. Dat wil zeggen: kant-en-klaar gevuld. Op verzoek is het mogelijk om een ‘kale’ site op te leveren die je vanaf dat moment verder zelf kunt vullen. We verzorgen de hosting van de site, inclusief dagelijkse updates voor plugins, thema’s en de WordPress core. Backups zijn een onmisbaar onderdeel van de hosting. Het is en blijft techniek wat weleens mis kan gaan. Dan is het een veilig gevoel dat je altijd terug kunt vallen op een eerder moment, waarop alles nog wel goed werkte.

Kortom, een website is een onmisbaar middel en de zorg en het onderhoud kun je met een gerust hart overlaten aan de vakmensen van Burnio. Net zoals je de vakmannen van Dorrestijn kunt inschakelen voor slopen, saneren, buiteninrichting of infra. Ze regelen hun opdrachten en projecten ook van begin tot eind helemaal naar tevredenheid van de opdrachtgevers.

Opdrachtgever

Dorrestijn Groep

Website

https://dorrestijngroep.nl/

Datum

26-10-2021
t

WAT?

  • Webdesing
  • WordPress website bouwen
  • WordPress website onderhoud
  • Domeinnaam registratie
  • Hosting
  • Updates
  • WordPress site beheer

Een site voor de Dorrestijn Groep met links naar de bijbehorende bedrijven en certificeringen.

WordPress Website Dorrestijn Groep Veenendaal

Website Dorrestijn Groep

Waarom Burnio? Kies voor kwaliteit en snelheid!

Een vraag of opdracht voor Burnio?

Inhaakkalender aanvragen

Vul onderstaand formulier in om een PDF of papieren versie van de gratis inhaakkalender aan te vragen. 

Wil je hulp bij succes op social media? Plan dan een afspraak in met 1 van onze specialisten.

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en geef in het tekstvak aan om welk product het gaat, inclusief de gewenste aantallen en datum van levering in Nederland.
Het is op verzoek zeker mogelijk om het ontwerp door ons uit te laten voeren.