Website Zorgcentrum Anker

Zorgcentrum Anker in Kesteren is een protestants-christelijk zorgcentrum voor ouderzorg, wonen en welzijn. Burnio verzorgde, samen met het projectteam de nieuwe WordPress website met o.a.:

  • Nieuws / blog
  • Vacature pagina’s
  • Agenda functie
  • ANBI pagina

Alles met het oog op een goede informatievoorziening voor (toekomstige) bewoners en hun familie.

En het beheer hebben we voor de beheerders zo eenvoudig mogelijk gemaakt dankzij ACF oplossingen voor o.a. het plaatsen van nieuwsberichten en vacatures met bijlagen. Een WordPress site, gecombineerd met DIVI voor een optimaal resultaat.

Na livegang ondersteunen we de beheerders met trainingen, backups, updates en optimalisaties om beter gevonden te worden in Google.

Opdrachtgever

Zorgcentrum Anker Kesteren

Website

https://www.ankerzorg.nl

Datum

februari 2019
t

WAT?

WordPress website bouwen
Webdesign
Webontwikkeling
Training CMS
DIVI optimalisatie
Backups
Onderhoud

De oude website was hard aan vernieuwing toe. Veel van de bezoekers komen via mobiel op de site en daar is de nieuwe site uitermate voor geschikt. Samen met het projectteam hebben we eerst een uitgebreid traject gevoerd over structuur en informatiestromen. Welke informatie moeten we publiceren vanuit de inspectie of HKZ? En nog belangrijker: welke informatie zoeken onze (toekomstige) bewoners? Wie zijn eigenlijk onze doelgroep?

Dat bleek verder te gaan dan (toekomstige) bewoners en hun familie. Twee andere, belangrijke doelgroepen zijn (toekomstige) medewerkers en buurtbewoners. De hoeveelheid informatie die je dan moet en wil vertellen is enorm. Dus dat vroeg om goede keuzes maken. Wat zijn de belangrijkste vragen? Welke toptaken zijn belangrijk voor de homepage?

Samen hebben we een nieuwe structuur neergezet en dat vertaald naar een fris en aantrekkelijk ontwerp, passend bij de huisstijl van Zorgcentrum Anker.

Na livegang hebben we de beheerders een uitgebreide training gegeven om prettig, snel en eenvoudig met de site te kunnen werken. We meten de resultaten voortdurend door met Google Analytics en merken dat met name de brochures en vacatures veel bezocht worden.

Burnio zorgt daarnaast voor ondersteuning op afstand door de site actueel te houden met regelmatige updates. Ook beveiliging en backups nemen we volledig uit handen, zodat medewerkers van Zorgcentrum Anker zich alleen bezig hoeven te houden met het actueel houden van de inhoud.

Zorgcentrum Anker Kesteren en Opheusden

Website Zorgcentrum Anker

Waarom Burnio? Kies voor kwaliteit en snelheid!

Een vraag of opdracht voor Burnio?

Inhaakkalender aanvragen

Vul onderstaand formulier in om een PDF of papieren versie van de gratis inhaakkalender aan te vragen. 

Wil je hulp bij succes op social media? Plan dan een afspraak in met 1 van onze specialisten.

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en geef in het tekstvak aan om welk product het gaat, inclusief de gewenste aantallen en datum van levering in Nederland.
Het is op verzoek zeker mogelijk om het ontwerp door ons uit te laten voeren.