0318 - 74 34 26 info@burnio.nl
Nieuwe website Wartburg Woudenberg

Nieuwe website Wartburg Woudenberg

WARTBURG WOUDENBERG: ZORGEN VOOR ELKAAR

Basisschool De Wartburg in Woudenberg heeft Burnio gekozen als bureau voor vormgeving. De website is vandaag (25 juni 2020) live gegaan.

WEBSITE BASISSCHOOL

Er is de afgelopen weken intensief samengewerkt aan een compleet vernieuwde website voor De Wartburg. Focus ligt nu op het werven van nieuwe collega’s en stagiaires. Ook ouders die op zoek zijn naar een goede school voor hun kind krijgen op deze nieuwe website betere en meer informatie.

ONDERWIJSSPECIALIST

Door de jarenlange ervaring in het onderwijs als leerkracht is Burnio specialist op het gebied van onderwijscommunicatie. Diverse scholen hebben de weg naar Burnio al gevonden in de afgelopen jaren, zoals de Willem Teellinckschool – Achterberg, het Kompas – Montfoort, De Zaaier – Harskamp, de Wartburg – Woudenberg en een ook een aantal scholen voor voortgezet en volwassenonderwijs.

https://dewartburg.nl/

BURNIO meer dan online marketing

BURNIO meer dan online marketing

BURNIO meer dan alleen online marketing

Communicatiebureau | reclamebureau van zelfstandige professionals
A5 en A6 notitieblokjes voor Van Driesten

BURNIO wenst je goede kerstdagen en een ondernemend 2019

We kijken terug op een heel mooi en bijzonder 5e jaar.
Bedankt voor het vertrouwen en de leuke en uitdagende opdrachten!

We zijn er even tussenuit om uit te rusten en nieuwe inspiratie op te doen tot en met 4 januari.

Vanaf 7 januari staan we uitgerust en met vernieuwde passie weer voor je klaar.

Communicatiebureau Veenendaal

In 2018 zijn we gegroeid. Van voornamelijk websites en online marketing naar een volwaardig communicatiebureau; een netwerk van zelfstandige professionals. 

We regelen alles waar een logo op moet komen. En zelfs al een stapje daaraan voorafgaand: van strategisch concept en huisstijl tot uitvoering. En dat met passie, snelheid en kwaliteit.

Belettering van busjes, bedrijfskleding en interne bewegwijzering passeerden als projecten de revue. Maar ook een compleet jubileumevent voor een paar honderd medewerkers en vrijwilligers van catering tot aankleding.
Of wat dacht je van een prachtige beursstand met bijbehorend concept? En wie droomt nu niet van een groei van 500% aan websitebezoekers? (En de daarbij horende groei aan aanvragen en orders…)

Ontzorgen

Opdrachtgevers ontzorgen en visueel uitvoering geven aan ondernemerschap is wat ons energie geeft.

Ook voor 2019 hebben we al een flink aantal mooie opdrachten staan. Komt jouw uitdaging daar ook bij? 

Deel dit bericht:

Website Praktijk Bries Veenendaal

Website Praktijk Bries Veenendaal

Update website Praktijk Bries

WordPress website AVG proof
A5 en A6 notitieblokjes voor Van Driesten

WordPress website voor Praktijk Bries

Praktijk Bries: therapie voor kinderen en jongeren onder andere met behulp van paarden

Kinderen, jongeren en hun ouders die hulp zoeken bij Bries zijn bijzonder. Bijzonder stoer en dapper wanneer je hulp durft te vragen. Bijzonder, omdat er niemand is zoals jij.

Hanneke Stam geeft op een bijzondere en eigen wijze therapie. En daar hoort een bijpassende website voor Praktijk Bries in Veenendaal bij. Na ruim een jaar live te zijn geweest was het tijd voor een update. We hebben een SSL certificaat toegevoegd, diverse pagina’s en het menu aangepast. En de website is AVG proof geworden. Een WordPress website waar ze voorlopig weer een flinke tijd mee vooruit kan.

Reclamebureau voor online en offline marketing en communicatie

Al bijna 5 jaar werken we intensief samen met diverse partners. Zo hebben we de kracht en expertise van een groot bureau, met de snelheid van een zelfstandige professional. Als diverse opdrachtgevers voor kleinere, maar juist ook grotere en complexe (WordPress) websites hebben hier de afgelopen jaren van geprofiteerd.

Ook benieuwd naar onze mogelijkheden? Bel 0318-743426!

Burnio: Marketing, communicatie en reclamebureau uit Veenendaal

We zijn bekend geworden met online communicatie, maar voor alles waar een logo op moet, bent u bij Burnio aan het juiste adres. Van visitekaartjes tot huis-aan-huis mailings en van autobelettering tot social media strategie.

Deel dit bericht:

WordPress onderhoud checklist

WordPress onderhoud checklist

WordPress onderhoud checklist

Dé checklist om je WordPress website goed te onderhouden.

Dé WordPress checklist voor goed onderhoud

Tanden poetsen, stofzuigen, onkruid verwijderen, auto wassen, ramen zemen, afwassen. Het leven zit vol met kleine klusjes die niet direct leuk zijn om te doen, maar het ziet er niet meer uit als je het niet doet. En dat geldt zeker ook voor het onderhouden van een website.

Daarom een onderhoudschecklist voor je WordPress website. Uiteraard kun je het onderhoud van je website grotendeels uitbesteden aan Burnio. Neem voor meer informatie contact op.

1. Dagelijks: Uptime

Bezoek je site om te controleren of deze nog werkt. Als uptime 100% moet zijn (of daar zo dicht mogelijk in de buurt), adviseren we een SMS notificatieservice.

2. Dagelijks: Backup

Zorg voor een dagelijkse offsite back-up. Dit kan geautomatiseerd worden en sommige hostingproviders maken automatisch dagelijkse backups. Dan hoef je over de backups je geen zorgen te maken!

3. Dagelijks: security rapport

Gebruik een security scanner voor je site (zoals Wordfence of Sucuri) en scan dagelijks op geïnfecteerde bestanden of malware. Vaak voeren hostingpartijen ook dagelijkse, automatische malware scans uit.

4. Dagelijks: updates uitvoeren

Regelmatig komen er (beveiligings)updates uit voor de WordPress core, plugins en thema’s. Zorg ervoor dat je dagelijks up-to-date bent.

5.Maandelijks: visuele inspectie

Bezoek je website in verschillende browsers en op verschillende apparaten om te controleren of de site nog goed wordt weergegeven. Gebruik hiervoor verschillende browsers zoals Internet Explorer, Edge, Firefox, Safari, Opera en Chrome.

6. Maandelijks: controleer backups

Controleer of de back-up bestanden correct zijn en op de juiste plek worden opgeslagen. Bij voorkeur buiten de server waar de site op draait. Met Snapshot kun je bijvoorbeeld je back-ups extern opslaan op o.a. Dropbox.

7. Maandelijks: statistieken beoordelen

Log in bij Google Analytics en bekijk de wijzigingen ten opzichte van de voorgaande periode of het vorige jaar. Beoordeel hoe mensen op je website terecht zijn gekomen (acquisitie) en bekijk de bezoekersstroom. En bedenk hoe deze gegevens je kunnen helpen om meer bezoekers en betalende klanten naar je site te trekken.

Geen idee hoe je dit moet doen? Je kunt het uitbesteden aan Burnio of een basistraining boeken, zodat je het in de toekomst zelf kunt doen. Neem voor meer informatie contact op met onze specialisten.

8. Elk kwartaal: wijzig wachtwoorden

Wijzig je wachtwoord en vraag andere gebruikers van de site dat ook te doen. Maak het niet te gemakkelijk voor hackers en gebruik een sterk wachtwoord.

9. Elk kwartaal: minimaliseer administrator rechten

Beperk het aantal gebruikers met volledige beheerdersrechten (en verwijder de standaard admin gebruikersnaam). Gehackte administrator accounts kunnen de meeste schade aan je site toebrengen.

10. Elk kwartaal: verwijder ongebruikte plugins en thema’s

Deactiveer en verwijder alle onnodige plugins en thema’s, maar verwijder nooit het laatste standaard thema van WordPress. Onnodige plugins verhogen de grootte van je WordPress installatie en zorgen voor het trager laden van je site en bieden meer risico op hacks.

11. Elk kwartaal: verwijder onnodige bestanden

Onnodige bestanden zorgen voor een onoverzichtelijke en rommelige installatie. Controleer je wp-content map op onnodige bestanden en bekijk de mediabibliotheek om afbeeldingen, video’s en audiobestanden te verwijderen die niet langer nodig zijn. Je kunt hiervoor ook plugins gebruiken zoals Media Cleaner om automatisch ongebruikte afbeeldingen te verwijderen. Maak wel eerst een backup, voordat je iets gaat verwijderen!

12. Elk kwartaal: repareer verbroken links

Je wilt niet dat bezoekers een foutmeldingspagina met ‘Pagina niet gevonden’ te zien krijgen. Controleer alle linkjes in je site op hun werking. Hiervoor kun je bijvoorbeeld de Broken Link Checker gebruiken.

13. Elk kwartaal: controleer je contactformulier

Stuur jezelf een bericht via het contactformulier op de site en controleer of deze ook binnen komt.

14. Elk kwartaal: database optimaliseren

Verwijderen alle pagina’s en berichten met de status concept als je die toch niet meer gaat gebruiken en maak je reacties spambox leeg. En optimaliseer dan je database door de WP-Optimizeplugin te gebruiken.

Werken met een database is voor veel gebruikers eng. Maak altijd eerst een back-up. Of neem contact op met Burnio en wij voeren de optimalisatie graag voor je uit.

15. Elk kwartaal: snelheid beoordelen

Een regelmatige audit van je site kan geen kwaad. gebruik Pingdom of Google PageSpeed Insights om te controleren hoe snel je website laadt.

Als dat langer dan 5 seconden duurt, zorg dan dat caching en g-zip geactiveerd zijn om je site sneller te maken. Trage sites zorgen voor het verlies van bezoekers en weergave in de zoekresultaten.

16. Jaarlijks: pas de ‘Over ons’ pagina aan

Controleer de pagina met informatie over je bedrijf/organisatie. Kloppen alle gegevens nog? Telefoonnummer, mailadressen, foto’s, missie/visie en testimonials?

17. Jaarlijks: beoordeel je thema en de plugins

Controleer of er intussen geen betere varianten van de gebruikte plugins en thema’s zijn.

18. Jaarlijks: beoordeel je complete site.

Neem er echt even de tijd voor. En doe het desnoods samen met een goede vriend of met Burnio samen. Een stel frisse ogen zien dingen waar je zelf misschien overheen kijkt. Update de copyright datum in je footer bijvoorbeeld.

En is je boodschap nog wel goed en compleet? Een voorbeeld van hoe het niet zou moeten, hoe begrijpelijk ook: op de homepage van een hoveniersbedrijf staan vol trots een paar foto’s en video’s van het nieuwe wagenpark. Straalt deze website dan groen en hovenier uit of is het meer de uitstraling voor een autobedrijf? 😉

19. Jaarlijks: Google Search Console

Voorheen heette Google Search console, Google webmaster tools. Login en los eventuele problemen op. Het kan jaarlijks, maar misschien nog wel beter om het maandelijks te doen.

20. En nog veel meer

Je merkt het al als je tot hier gevorderd bent met lezen. WordPress onderhouden is een vak. En dat vak verstaan wij. We hebben jarenlange ervaring in het bouwen, onderhouden en optimaliseren van WordPress websites.

Maar vergeet ook niet dat je meer bezoekers naar je website kunt trekken door bijvoorbeeld een goede inzet op Facebook, LinkedIn, Instagram en Google AdWords.

Neem contact op voor een onafhankelijke website scan en we helpen je met je website weer fris de toekomst in.

Burnio:

WordPress specialist

Burnio Communicatie is WordPress specialist.

Meer weten over het onderhouden en optimaliseren van je site? Burnio helpt met trainingen, outsourcing, contentplanning, website optimalisatie, onafhankelijke website audits en contentproductie.

Communicatieprofessionals met passie

Ook benieuwd naar onze mogelijkheden? Bel 0318-743426!

Deel dit bericht:

Pin It on Pinterest